News

Mirela Vaida vrea să își dea copiii la școală la țară! Care este motivul din spatele deciziei ei

adelina.duinea
October 16, 2018 13:34 PM

Mirela Vaida a decis ca în curând, să se retragă împreună cu familia ei, într-un loc mai liniștit, departe de agitația din Capitală. Mai mult decât atât, prezentatoarea TV a declarat că doreşte să-şi înscrie copiii la instituţiile de învăţământ primar de la ţară.

Mirela Vaida vrea să își dea copiii la școală la țară! Care este motivul din spatele deciziei ei

„Am de gând să mă retrag la o casă, lângă Bucureşti. Sunt aproape gata cu casa. Avem o curte mare. Şi chiar mă gândeam să mut copiii cu totul, să ne retragem într-o comunitate mai restrânsă, mai liniştită. Să vedem cum e lumea în simplitatea ei”, a mărturisit prezentatoarea TV la „Răi da’ buni!”.

„Un copil poate fi foarte bun dacă vrea să înveţe, poate să înveţe oriunde. Nu vreau să-i dau la cele mai mari şcoli private, de prestigiu. Eu am făcut grădiniţa la ţară şi m-am mutat în şcoala primară. Eu cred foarte mult în dascălii nostri şi în şcoala noastră. Nu contează unde faci şcoala sau grădiniţa”, a mai adăugat Mirela Vaida.

Mirela Vaida, una dintre cele mai îndrăgite moderatoare TV din țară, pe care telespectatorii o pot vedea live în fiecare zi, în cadrul reality show-ului „Totul pentru dragoste – La bine și la greu”, a avut parte de un weekend minunat, în natură, alături de frumoasa ei familie.