News

Motivul pentru care Misha si Connect-R nu mai formează un cuplu

andreea voicu
August 15, 2018 15:39 PM

Un prieten din anturajul fostului cuplu Misha – Connect-R a dezvaluit care sunt, de fapt, motivele pentru care cei doi au decis sa puna capat mariajului. Va reamintim ca ieri, artistul a anuntat separarea definitiva printr-un mesaj postat pe contul lui de Instagram.

Desi au fost mereu discreti cu viata de familie, Misha si Connect-R nu au reusit sa pastreze secrete discutiile aprinse pe care le-au avut. Astfel, unii dintre apropiatii lor stiau de problemele lor si chiar unii dintre ei au presimtit ca sfarsitul casatoriei e inevitabil.

Motivul pentru care Misha si Connect-R nu mai formează un cuplu

“Prea mari deosebiri de viziune asupra vietii.

De-a lungul timpului, ei au tot avut neintelegeri, mai ales cand micuta s-a imbolnavit, acum vreo doi ani. Atunci au aparut cu adevarat problemele si, probabil, atunci au si aparut primele discutii despre divort, despre despartire. Ei au mai avut probleme in cuplu dupa ce Misha nascuse, au trecut printr-o perioada mai dificila, asa cum se intampla in general in asemenea cazuri”, a declarat amicul fostului cuplu pentru wowbiz.ro.

In plus, va reamintim ca in trecut, Connect-R a marturisit de mai multe ori ca dupa ce au devenit parinti, intre el si Misha au existat mici tensiuni. Unele dintre ele fiind din cauza faptului ca s-au focusat pe micuta Maya si au uitat de relatia, iubirea pe care si-o purtau unul celuilalt.

Good job ! @paulinabuldumea @stroblight_studio 👏🏼👏🏼👏🏼💪🏻

A post shared by Misha (@misha_misha.ro) on