News

Otilia Bilionera se mărită! A primit inelul de logodnă chiar de ziua ei

andreea voicu
June 14, 2019 13:12 PM

Fericire mare pentru Otilia Bilionera! Una dintre cele mai iubite artiste de la noi a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei de naștere.

Pe aceeasi temaImagini superbe de la nunta lui Chris Pratt și Katherine Schwarzenegger. Ce a purtat mireasa

Otilia Bilionera se mărită! A primit inelul de logodnă chiar de ziua ei

Solista a trăit cea mai puternică emoție din viața sa, după ce iubitul a decis să o ceară de soție. Fericită nevoie mare, Otilia Bilionera a publicat o imagine emoționantă pe Instagram cu momentul în care primea inelul.

Am spus da. Şi La mulţi ani mie. Iubire. Tot ce este mai bun din viaţa mea„, a fost mesajul Otiliei Bilionera de pe Instagram.

 

View this post on Instagram

 

I Said Yes… And Happy Birthday to me ❤️??‍❤️‍?‍?? #love #H#habub#bestdayofmylife#13

A post shared by Otilia Official (Bilionera) (@otilia.official) on

Despre iubitul solistei nu se știu multe lucruri. Deși anul trecut ea poza în femeie singură, Otilia Bilionera avea totuși un iubit, pe care a încercat să îl țină ‘ascuns’. Potrivit apropiaților săi, artista se iubește, de ceva vreme, cu un tânăr om de afaceri, de origine arabă.

‘Nu ştiu foarte multe despre noul ei iubit. Adică, l-am văzut, e de origine arabă şi pare să fie cel care domină cuplul. Ea e fericită, cel puţin acum, iar asta e tot ce e important’, declara pentru Wowbiz o prietenă a Otiliei.

În urmă cu un an, vedeta s-a despărțit de cântărețul turc Sinan Ackil, cel cu care, de altfel, fusese chiar logodită. Deși și-au făcut jurăminte de dragoste veşnică, cei doi au ajuns să se despartă.