Living

Pippa Middleton, în costum de baie la doar trei luni după ce a născut

nicoleta.ispasescu
January 4, 2019 12:23 PM

Sora mai mică a Ducesei de Cambridge, Pippa Middleton a decis să petreacă noaptea dintre ani pe plajă. La doar trei luni după ce a născut aceasta și-a făcut apariția în costum de baie, lăsând inhibițiile la o parte.

Pippa și soțul ei, James Matthews, s-au bronzat la peste 25 de grade în insula Saint Barth, din Oceanul Atlantic, în mijlocul unui peisaj de vis dominat de priveliștea pe care o oferă destinații precum Haiti și Republica Dominicană. Sora mai mică a ducesei de Cambridge nu a avut intimitate nici în îndepărtata insulă din Atlantic, ea fiind fotografiată la plajă într-un costum de baie minuscul de culoare albă.

Pippa Middleton, în costum de baie la doar trei luni după ce a născut

Pippa Middleton a afișat un corp de invidiat, la nici trei luni de la nașterea primului ei copil, Arthur Michael William.

Sora cea mică a lui Kate Middleton și soțul ei au înotat în apa rece a oceanului și s-au scăldat în razele blânde de soare încă din prima zi a anului 2019.

Cei doi sunt fani căldură și plajă. Pippa și soțul ei au petrecut pe plajă și în ultima lună de sarcină. În septembrie 2018, cei doi au fost văzuți într-o stațiune italiană de lux.

Având în vedere că Pippa Middleton nu face parte din Familia Regală Britanică, ea nu are niciun motiv să țină la eticheta impusă lui Kate Middleton. Prin urmare, se poate distra pe plajă oricând dorește.

Cu toate acestea, petrece foarte mult timp în compania membrilor Casei Regale. În decembrie 2018, Pippa Middleton și soțul ei au participat alături de Meghan Markle și prințul Harry la un concert de colinde de Crăciun.