News

Prima fotografie cu fetița Elenei Udrea! Cum arată micuța

adelina.duinea
November 6, 2018 12:27 PM

Pe contul de Facebook al Elenei Udrea a fost postată prima fotografie cu fetița ei. Imaginea a stârnit numeroase reacții.

Prima fotografie cu fetița Elenei Udrea! Cum arată micuța

Așa cum era de așteptat, fotografia a atras numeroase comentarii. Unele înduioșătoare, altele dureroase. Iată câteva dintre acestea.

„Dumnezeu să vă țină unite și să nu vă mai despartă nimeni, niciodată! E cea mai mare crimă posibilă, să desparți mama de copil în primele luni de viață! Oamenii sunt doar corpuri goale, i-au părăsit sufletele pe unii din ei…”

„Așa au fost despărțiți mii de copii de mamele lor fiind nevoite să muncească departe de casă pentru că una ca ea a furat țara bucată cu bucată. În rest, să știți că am compasiune pentru bietul copilaș.”

„Admirație, stimă și respect. Eva Maria, este răsplata tuturor suferințelor prin care ai trecut. Ziua în care vă veți bucura una de cealaltă nu este departe. Bunul Dumnezeu vă va veghea și veți fi fericite.”

„Dacă știa că e o infractoare fugară, nu s-a gândit înainte să facă copilul ăsta, ce credea că scapă gata? Dar uite, copilul o să aibă de suferit acum pentru ea.”