News

Prima imagine cu Andreea Bălan şi fetiţa ei, în braţe! Clara Maria e adorabilă

andreea voicu
March 6, 2019 18:30 PM

Andreea Bălan a născut, luni, 4 martie, cea de-a doua fetiţă, pe Clara Maria. Artista a întâmpinat probleme în timpul operaţiei de cezariană.

Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator la un minut după ce medicii au scos-o pe micuţă. Imediat după ce a născut, solista a fost transferată la terapie intensivă şi nu a putut să îşi ţină bebeluşa în braţe.

Prima imagine cu Andreea Bălan şi fetiţa ei, în braţe! Clara Maria e adorabilă

Miercuri, 6 martie, medicii de la clinica privată unde a născut Andreea Bălan i-au permis să o vadă pe fetiţă. Emoţionată până la lacrimi că, în sfârşit, îşi vede copilul, Andreea Bălan a publicat prima imagine cu ea şi micuţa, pe Instagram.

„Dragii mei, abia astazi mi-am luat fetita, Clara Maria in brate, dupa 2 zile de lupta ca sa traiesc. Va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase, le-am citit pe toate! Si multumesc din inima doctorilor de la @sanador.romania care mi-au salvat viata!

Ceea ce mi s-a intamplat mie, se intampla 1 la 80 000 de cazuri, se numeste embolie amiotica, iar medicii de aici au fost promti si imediat au intervenit si au luat cele mai bune decizii ca eu sa traiesc”, a scris Andreea Bălan pe Instagram, miercuri seară, la două zile după ce a născut.

Andreea Bălan zâmbeşte din nou, după ce a fost la un pas să moară luni seară, imediat dupa ce a adus-o pe lume pe Clara Maria.