News

Prima reacţie a lui Mihai Petre după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu la 'Românii au talent'

andreea voicu
February 7, 2019 11:53 AM

Noul sezon „Românii au talent“, de la Pro TV, are premiera vineri (8 februarie), de la ora 20.30.

Pe aceeasi temaAlina Ceușan, detalii noi despre nuntă. Cum vor arăta cele trei rochii de mireasă

Sezonul 9 al concursului revine cu surprize noi. Mihai Petre, în vârstă de 39 de ani, o va înlocui pe Mihaela Rădulescu în juriu.

Sezonul 9 înseamnă şi revenirea dansatorului Mihai Petre la masa juriului, înlocuind-o astfel pe Mihaela Rădulescu (49 de ani), devenită acum prezentatoarea reality show-ului „Ferma“, difuzat de acelaşi post.

Prima reacţie a lui Mihai Petre după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu la ‘Românii au talent’

Mihai Petre, catalogat drept „juratul cel rău“, a vorbit despre întoarcerea în echipă după patru ani de absenţă şi mărturiseşte că nu a făcut decât să fie sincer şi obiectiv cu privire la momentele concurenţilor: „Eu am încercat de fiecare dată să fiu obiectiv şi să dau un feedback real, să fiu sincer cu cei care urcă pe scenă. Nu mi-am impus vreun moment să fiu «juratul cel rău», ci să le spun concurenţilor exact ce cred despre momentele pe care le prezintă“, a mărturisit Mihai, conform Adevărul.

Începând din această săptămână, în fiecare vineri seară, de la 20:30, show-ul ‘Românii au talent’ va aduce în atenția telespectatorilor momente inedite, nemaivăzute și pline de suspans, care promit să surprindă prin originalitate și creativitate. Acestea vor aduce reacții uluitoare în rândul juraților și prezentatorilor show-ului și replici precum: “Așa ceva nu am mai văzut în viața mea și nici nu cred că o să mai văd vreodată!”.