News

Primele declarații ale tatălui lui Meghan Markle după anunțul sarcinii acesteia

adelina.duinea
October 16, 2018 15:01 PM

Thomas Markle este disperat să facă parte din viața viitorului său nepot. Tatăl Ducesei este extrem de încântat de vestea că Meghan și Harry așteaptă nașterea primului lor copil. Tot el speră să fie implicat în viața micuței sau micuțului.

Primele declarații ale tatălui lui Meghan Markle după anunțul sarcinii acesteia

Thomas Markle, în vârstă de 74 de ani, a fost surprins la cumpărături în America în timpul în care membrii Familiei Regale aflau marea veste la nunta regală Prințesei Eugenie.

Totodată, anunțul din partea Palatului Kensington a precizat și că mama Ducesei, Doria Ragland, este foarte încântată de veste. În tot acest timp, tatăl lui Meghan nu a fost absolut deloc menționat.

O sursă a declarat pentru The Sun: „Thomas este extrem de încântat. A auzit vestea înaintea anunțului public și a fost foarte bucuros. Crede că Meghan va fi o mamă minunată.”

Ducele și Ducesa de Sussex se află acum în turneul regal care va dura 16 zile.

Se crede că Meghan și tatăl ei nu au mai vorbit dinaintea nunții ei din mai. Atunci, tatăl Ducesei s-a retras în ultimul moment din cauza unor probleme de sănătate. Sora vitregă a lui Meghan a declarat, de asemenea, că o bucură vestea sarcinii și că speră ca măcar acest copil să apropie familia.

Sursă: www.express.co.uk