News

Primele imagini cu Simona Gherghe de când s-a aflat că este însărcinată cu al doilea copil!

Verdict.ro
November 16, 2018 14:01 PM

Simona Gherghe ar fi însărcinată pentru a doua oară, relatează VIVA!. Anul viitor, în 2019, aceasta ar putea aduce pe lume o surioară sau un frăţior pentru Ana Georgia. Vedeta nu a confirmat vestea, însă primele imagini cu burtica de graviduţă dau de bănuit. Iată cum a apărut la „Acces Direct”!

Primele imagini cu Simona Gherghe de când s-a aflat că este însărcinată cu al doilea copil!

Simona Gherghe a evitat, în ultima perioadă, să răspundă concret la întrebarea dacă este sau nu însărcinată. Iată, însă, că adevărul a ieșit la iveală fără voia ei. Dan Capatos a dat-o de gol, în direct la TV.

În ediţia de ieri a emisiunii „Acces Direct”, Simona Gherghe a ales să poarte o bluză largă, verde deschis şi pantaloni mulaţi, închişi la culoare.

Se pare că aceasta a ales să porte haine mai lejere, deloc mulate pe trup. Cu toate acestea, în momentul în care Simona s-a aşezat pe scaun alături de Alex Velea, articolul vestimentar i s-a lipit de burtică.

Vestea că Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară a luat pe toată lumea prin surprindere. Prezentatoarea TV a fost dată de gol, chiar de Dan Capatos, acesta anunțând cu ceva timp înainte că o colegă de la Antena 1 este însărcinată.

Într-un interviu exclusiv cu Viva!, Simona a mărturisit asta despre a doua sarcină: „Ştii cum e cu asta, dacă sau când va fi, nu poţi ascunde o sarcină, nici să vrei.”