News

Cum arată inelul de logodnă pe care Principele Nicolae i l-a dăruit Alinei Binder

andreea voicu
September 18, 2018 15:18 PM

Pe 30 septembrie, Principele Nicolae și logodnica sa, Alina Binder, își vor uni destinele, la Sinaia. Cununia religioasă va avea loc la Biserica Sfântul Ilie din Sinaia, apoi invitații vor fi așteptați într-una din cele mai frumoase clădiri a orașului regal, respectiv Casino Sinaia.

Pe aceeasi temaCe a făcut Alex Bornstein, cea mai bună actriță în rol secundar, pe scenă la Premiile Emmy 2018

Cei doi îndrăgostiți au ajuns deja la Sinaia, iar pregătirile sunt în toi pentru fericitul eveniment, la care vor participa aproximativ 300 de invitați. Din nefericire, membrii Casei Regale a României, respectiv mama Principelui Nicolae, Principesa Elena, nu vor asista la nuntă.

Nepotul regelui Mihai I a anunțat anul trecut că și-a găsit aleasa inimii, iar inelul cu care a cerut-o de soție este unul desprins din povești, având inscripționat un mesaj important pentru cei doi îndrăgostiți.

Cum arată inelul de logodnă pe care Principele Nicolae i l-a dăruit Alinei Binder

Inelul de logodnă ales pentru mireasă este unul din safir cu diamante şi are inscripţionate numele celor doi şi data de 29 iulie 2017, zi în care a cerut-o în căsătorie şi ziua în care s-au împlinit doi ani de când s-au cunoscut.

Marți la prânz, 18 septembrie, cei doi au fost prezenți la o întâlnire cu primarul Vlad Oprea și o delegaţie din Cascais, Portugalia. Cu această ocazie, Alina Binder a arătat presei inelul impresionant de logodnă.

Ea a menționat că bijuteria face parte dintr-un set cu cercei, cu același tip de piatră. De asemenea, viitoarea mireasă a mărturisit că rochia de mireasă  are elemente inspirate din ținuta Reginei Mariei și este creată de un designer român.

Principele Nicolae s-a căsătorit civil în mare secret cu Alina Maria Binder. Deşi cei doi nu au vrut să facă public evenimentul, cuplul a fost dat de gol chiar de Casa Regală a României.

Nicolae şi logodnica sa au apărut pe lista oficială cu participanţii la funeraliile regelui Mihai sub numele domnul şi doamna Nicolae de Roumanie Medforth-Mills, formulă de adresare care trădează căsătoria.