Living

Prințul Harry, ieșire nervoasă: „Ce vrea Meghan, aia primeşte! Să fie clar!”

nicoleta.ispasescu
October 31, 2018 11:44 AM

Nu toate sunt roz la Palatul Kensington!

Potrivit unor dezvăluiri recente făcute de biograful familiei regale, Robert Jobson, Ducele şi ducesa de Sussex au avut parte de stresul lor de dinainte de nuntă. Harry, în vârstă de 34 de ani, era stresat de un singur lucru: ca aleasa inimii lui să fie respectată şi ascultată de toţi angajaţii de la Palatul Kensington.

“Puţini realizează cât de tensionate au fost săptămânile de la începutul lunii mai. Dar Harry şi Meghan au trecut cu brio peste testul vieţii lor”, a afirmat Jobson pentru “The Sun”.

Până şi întâlnirile cu acupuncturistul vedetelor, Ross Barr, deveniseră stresante în ciuda faptului că tratamentul trebuia să îi elibereze de emoţii.

Prințul Harry, ieșire nervoasă: „Ce vrea Meghan, aia primeşte! Să fie clar!”

Ca orice mireasă, Meghan a vrut să se asigure că totul este perfect în alegerea florilor, în decoraţiunile de pe mese, în alegerea farfuriilor, a meniului, a bijuteriilor şi a altor detalii legate de marele eveniment. Însă nimeni nu o asculta.

Când a observat una ca asta, Prinţul s-a înfuriat rău de tot, având o ieșire nervoasă.

„Ce vrea Meghan, aia primeşte! Să fie clar!”, a tunat el în Palat. Mulţi dintre supuşi l-au văzut pentru prima oară pe Harry într-un aşa hal de nervos.

Conform biografului oficial al Casei Regale, Robert Jobson, ducele de Sussex nu tolerează „derapaje din partea celor din jurul lui”.

Educat în spirit militar, Harry ştie ce înseamnă un ordin şi are pretenţia ca acesta să fie respectat. Însă în preajma nunţii care avut loc la 19 mai 2018, lucrurile nu au stat aşa cum ar fi trebuit şi atunci Harry a luat măsuri.