News

Ramona Olaru, asistenta de la „Prietenii de la 11”, este căsătorită de 3 ani

Verdict.ro
February 27, 2019 14:50 PM

Ramona Olaru, asistenta emisiunii „Prietenii de la 11” de la Antena 1, a ascuns presei faptul că trăieşte o frumoasă poveste de iubire. Tânăra este chiar şi căsătorită. Și nu de curând, ci de trei ani de zile. A avut şi mari planuri pentru a deveni mamă.

Ramona Olaru, asistenta de la „Prietenii de la 11”, este căsătorită de 3 ani

Ramona Olaru este căsătorită de trei ani de zile. Exclusiv pentru VIVA!, vedeta a dezvăluit de ce îşi ţine relaţia departe de camerele de filmat.

„De 5 ani suntem împreună. Sunt căsătorită de trei ani aproape..cu el. Suntem la poluri opuse. Eu sunt aşa…„heeeei, hai să ne distrăm”, iar el e aşa „nu vreau, stai departe de mine”. Probabil acesta este lucrul care ne apropie cel mai mult. Şi pentru că el nu vrea să apară, de aceea e oarecum ascunsă”, a spus ea.

Citește și: Cum a început povestea de dragoste dintre Deea și Dinu Maxer

Ramona Olaru nu a putut rămâne însărcinată

„Am avut o perioadă de vreun an de zile în care eram fiartă să rămân însărcinată. Eram stresată pe chestia asta, şi chiar şi medicul meu îmi spunea tot timpul că nu o să se întâmple lucrul ăsta…la cât sunt de disperată şi de stresată să rămân însărcinată. Şi am renunţat la ideea asta, să o fortez…o să se prindă atunci când o să vrea Dumnezeu.”, a mai adăugat ea.

Citește și: Povestea de dragoste dintre Klaus și Carmen Iohannis, subiect de carte