News

Regina Elisabeta a fost înșelată de Prințul Philip?

andreea voicu
September 11, 2018 13:56 PM

Regina Elisabeta a II-a și Prințul Philip sunt împreună de 70 de ani și formează un mariaj la fel de solid și de îndelungat ca impresionanta lor domnie. În ciuda relației strânse pe care au afișat-o mereu, zvonurile cu privire la „escapadele” Prințului Philip nu au lipsit.

Pe aceeasi temaAshley Benson nu se mai ascunde. Actrița a confirmat relația cu Cara Delevigne

Se pare că Majestatea Sa a fost înșelată de mai multe ori de soțul său, susțin tabloidele străine. Despre Prințul Philip, Duce de Edinburgh, se știe că în tinerețe a fost un bărbat frumos, înalt, curtenitor, cu postură militărească, calități apreciate de toate femeile la acea vreme. Nici nu e de mirare că Regina Elisabeta s-a îndrăgostit nebunește de el.

Deși s-au căsătorit pe când erau niște adolescenți și au avut împreună 4 copii, se zvonește că Prințul Philip ar mai fi fost atras și de alte femei pe parcursul căsniciei. De acest lucru știa chiar și Regina Elisabeta, care ar fi acceptat toată situația.

Regina Elisabeta a fost înșelată de Prințul Philip?

Ducelui de Edinburgh i s-ar fi aprins călcâiele după o femeie mult mai tânără, iar relația lor a durat câțiva ani buni. Nu se cunoaște perioada în care Prințul i-ar fi fost infidel Reginei.

Acest subiect a fost readus în prezent în cartea „My Husband And I: The Inside Story of 70 Years of Royal Marriage”, în care se precizează că zvonurile cu privire la „escapadele” Ducelui de Edinburgh ajunseseră la cote alarmante. Totuși, chiar dacă azi aceste bârfe par nefondate, o urmă de mister încă planează asupra unor aspecte conjugale.

Cei care au trăit acele vremuri și erau foarte interesați de viața intimă a membrilor Casei Regale, încă se întreabă cum a fost posibil ca Prințul Philip să-și lase soția și cei doi copii, pe Prințul Charles și pe Prințesa Anne, pentru a vizita niște avanposturi îndepărtate din Commonwealth, la sfârșitul lui 1956.

”A durat mai bine de patru luni și au existat zvonuri că se dăduseră niște petreceri dezlănțuite”, scrie autoarea cărții, Ingrid Seward, citată de express.co.uk. Ea amintește printre presupusele amante pe Helene Foufounis și pe Pat Kirkwood, dar menționează că erau doar bârfe și că în realitate, Philip nu a avut nicio aventură cu ele.