News

Salman Khan sustine ca nu a batut-o pe Aishwarya Rai

andreea voicu
October 13, 2018 18:13 PM

Miscarea #metoo a ajuns in India si mai multe victime au inceput sa vorbeasca. Actritele de la Bollywood au inceput sa divulge numele unor vedete care le-au abuzat. Mai multi actori au fost vizati de miscarea #metoo India. Printre ei se numara si Nana Patekar și Alok Nath și compozitorul de muzică de film, Kailash Kher.

Din nefericire pentru fanii lui, in acest scandal a fost prins si Salman Khan. Frumosul actor de la Bollywood este implicat, in prezent, intr-o relatie cu Iulia Vantur. A reaparut in atentia publicului un clip video in care vorbeste despre fosta lui iubita, Aishwarya Rai.

Aishwarya Rai s-a iubit cu Salman Khan in 1999

Cele doua vedete de la Bollywood au avut o relatie frumoasa si controversata. Dupa despartire, ea a marturisit ca a fost batuta de Salman Khan. Evident, el a fost nevoit sa dea mai multe explicatii, dar sustine ca nu a abuzat-o fizic. Aishwarya Rai și Salman Khan au început o relație în 1999 când filmau împreună pentru pelicula „Hum Dil De Chuke Sanam”, și s-au despărțit în 2002 cu mare scandal.

”Mi-a vorbit urât și credea că îl înșel cu colegii mei de platou. Au fost vremuri când Salman m-a abuzat fizic, dar nu mi-a lăsat urme și am putut să mă duc la muncă ca și cum nu s-a întâmplat nimic”, a povestit Rai, precizând că starul avea probleme cu alcoolul.

Salman Khan sustine ca nu a batut-o pe Aishwarya Rai

„Nu am lovit-o niciodată. Am devenit emoțional și m-am rănit pe mine. Mă dădeam cu capul de pereți, dar nu am putut niciodată da în altcineva. Da, acum această femeie spune că am dat în ea. Vreau să spun că a venit o jurnalistă, Prabhu Chawla, care m-a întrebat acest lucru în urmă cu mult timp, așa că am surprins-o dând un pumn în masă, iar masa efectiv s-a rupt.

Adică, dacă lovesc pe cineva, la miljoc este evident o ceartă la care mă enervez și dacă mă duc să-i dau una îi dau cu toată puterea și nu cred că ar supraviețui. Dacă aș fi lovit o femeie, ea nu ar fi supraviețuit loviturii”, a spus actorul.

Fanii vor sa afle adevarul

Cu toate ca scandalul este departe de final, fanii nu mai au rabdare. Vor sa afle care din cei doi actori minte in legatura cu abuzul fizic. „Aishwarya Rai, te rugăm, să vorbești, în public. Noi te vom susține. Suntem pregătiți să aflăm adevărul de la tine #suntalăturideaishwarya #MeToo #MeTooIndia” , „Sunt curios dacă mișcarea #MeToo din India îi va atinge și pe bărbați ca Salman Khan, care sunt protejați de familie și au putere în industrie de decenii”, „Într-o postare pe Twitter Salman spunea că o susține pe Tanushree Dutta (care acuza un actor de agresiune sexuală). Apreciem sprijinul, dar tu ai uitat când ai lovit-o pe Aishwarya Rai”, au scris revoltați internauții.

Sursa: libertateapentrufemei.ro