News

Modelul Slick Woods a intrat în travaliu după ce a apărut în prezentarea Savage x Fenty

adelina.duinea
September 14, 2018 14:56 PM

Până la acest moment, se crede că modelul Slick Woods ar fi intrat în travaliu imediat după încheierea show-ului Savage x Fenty, declară Harper’s Bazaar. Știrea a fost transmisă inițial de către TMZ, iar mai apoi difuzată de către E! News. Potrivit TMZ, „Paramedicii au ajuns pentru a o ajuta pe Slick. Aceasta a fost transportată la cel mai apropiat spital”. Nu s-a confirmat încă dacă aceasta a și născut.

Pe aceeasi temaSacrificii în numele modei! 37 de modele și-au vopsit părul pentru prezentarea Marc Jacobs

Slick nu a adresat niciun mesaj public referitor la cele întâmplate. Cu toate acestea, brandul de cosmetice al Rihannei, Fenty Beauty, a felicitat modelul printr-o postare pe Instagram pentru prestația din cadrul Săptămânii Modei de la New York.

Tânăra de doar 22 de ani și-a anunțat sarcina în iulie printr-o fotografie postată pe Instagram:

In good company

A post shared by @ slickwoods on

Anterior, Slick a dezvăluit celor de la Elle UK că va naște în luna septembrie. Așadar, modelul a prezentat lenjerie intimă însărcinată în 9 luni pe podiumul prezentării Savage x Fenty din Brooklyn. Tot aceasta a mărturisit că va avea un băiețel pe care intenționează să-l numească Saphir, nume inspirat din piatra prețioasă caracteristică lunii septembrie.

Apariția lui Slick a fost unul dintre momentele de vârf ale prezentării Rihannei. Modelul a purtat plasturi negri conici pentru sâni, o lenjerie intimă foarte provocatoare și tocuri. Slick nu a fost singurul model însărcinat, o altă viitoare mămică a pășit pe podium de asemenea.

În cele din urmă, tot ce putem spune este: Felicitări, Slick!