News

Soțul lui Miley Cyrus, de urgență la spital! Care este starea actorului

adelina.duinea
February 12, 2019 15:01 PM

Cu doar două seri în urmă, Miley Cyrus a pășit singură pe covorul roșu al Galei Premiilor Grammy 2019. Soțul artistei, actorul Liam Hemsworth, fiind transportat de urgență la spital.

Soțul lui Miley Cyrus, de urgență la spital! Care este starea actorului

La o conferință de presă din această dimineață, actrița Rebel Wilson, alături de care Liam joacă în noua producție „Isn’t It Romantic”, a dezvăluit că actorul este spitalizat.

„Ne-a anunțat în această dimineață. A petrecut noaptea în spital. Sperăm că va fi bine”, a declarat Rebel pentru Extra, fără a dezvălui însă ce probleme de sănătate are tânărul.

Citește și: Miley Cyrus și Liam Hemsworth s-au căsătorit! Unde a avut loc ceremonia

„Sunt foarte mândră atât de soțul meu, cât și de noua producție din care face parte. Din păcate, Liam nu a putut fi azi alături de mine din cauza problemelor sale de sănătate. Se reface, luând o pauză pentru a se odihni și vindeca. A fost extrem de greu pentru el să se pună mai presus decât proiectul său, însă era crucial ..

Sunt mândră să-l reprezint pe el și munca sa. Sunt fericită să-l văd strălucind în această comedie! Este cea mai amuzantă persoană pe care o cunosc și întreaga lume îl poate vedea pe acel Liam lângă care mă trezesc zi de zi .. sunt cea mai norocoasă!”, a scris Miley alături de o imagine surprinsă seara trecută la premiera filmului „Isn’t It Romantic”.

Citește și: Casa lui Miley Cyrus, distrusă după incendiile din California!