News

Mesajul Valentinei Pelinel după ce s-a măritat pentru a doua oară

andreea voicu
September 13, 2018 16:54 PM

Valentina Pelinel a strălucit în ziua în care s-a măritat pentru a doua oară. Fostul manechin s-a căsătorit cu Cristi Borcea, la Primăria Voluntari. În ziua în care a decis să meargă la Starea Civilă, blondina a ales o rochie roșie, scurtă, care i-a scos în evidență burta proeminentă de gravidă.

Pe aceeasi temaMeghan Markle este asemănată cu Donald Trump! Cine a făcut aceste afirmații la adresa Ducesei de Sussex

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună cu băiețel de 2 ani, Milan Cristian, iar în câteva luni își vor mări familia. Vedeta este însărcinată cu gemeni, lucru pe care l-a confirmat imediat după ce a devenit doamna Borcea.

La scurt timp după ce s-au căsătorit, cei doi au dat mai multe declarații în fața Primăriei Voluntari.

Mesajul Valentinei Pelinel după ce s-a măritat pentru a doua oară

”Milănică a fost și el prezent, dar nu avea stare. Sănătoși să fim. Sunt fericită și împlinită, așteptam asta de multă vreme”, a spus Valentina Pelinel, la ieșire.

În schimb, partenerul ei, Cristi Borcea, a dat din casă mai mult, ba chiar a avut un mesaj ‘răutăcios’ la adresa actualei lui soții. Borcea a spus că între el și Pelinel nu a fost dragoste la prima vedere.

”Eu aș vrea fetițe, să vedem. Nu a fost dragoste la prima vedere, dar până la urmă chimia și-a spus cuvântul. Am primit vestea că voi fi tătic foarte fericit. Plecăm în Bodrum, în Turcia, în următoarele opt zile, pentru un detox, pentru problemele pe care le am. Tata ține mult la Valentina, mi-a zis să am grijă de ea și să fim o familie până la sfârșitul vieții”, a declarat Cristi Borcea, conform Click!

Valentina Pelinel și Cristi Borcea au plecat, joi (13 septembrie), pentru 8 zile în Turcia, la Bodrum.