News

Valentina Pelinel și-a etalat cu mândrie inelul de logodnă

andreea voicu
September 13, 2018 13:07 PM

Valentina Pelinel și-a văzut visul cu ochii! Blondina, în vârstă de 37 de ani, s-a căsătorit, miercuri (12 septembrie), cu bărbatul vieții ei, Cristi Borcea.

Pe aceeasi temaUps! Versace a dat lovitura sezonul acesta! Iata cine l-a copiat!

Cei doi îndrăgostiți și-au unit destinele la Primăria Voluntari, în fața Ofițerului de Stare Civilă. Vedeta a fost în centrul atenției cu ținuta aleasă, o rochie roșie ca focul, mai ales că i se vedea și burtica proeminentă de gravidă, ea fiind însărcinată pentru a doua oară cu gemeni.

Valentina Pelinel și-a etalat cu mândrie inelul de logodnă

Valentina Pelinel a devenit oficial doamna Borcea, cu acte în regulă, iar fostul acționar dinamovist a vrut ca ziua de miercuri să fie una de neuitat. Pentru evenimentul special, Cristi Borcea i-a oferit Valentinei Pelinel o bijuterie impresionantă, care costă enorm.

La cununia civilă, Pelinel și-a etalat cu mândrie inelul de logodnă primit de la Borcea.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Valentina Pelinel (@valentinapelinel) on

„Vorbim fără doar şi poate despre un inel scump. Are în jur de 6 grame de aur galben de 18 karate şi un diamant de 1, 5 karate. Preţul lui într-un magazin de producător porneşte de la 6500 de euro, dar acesta se dublează când este achiziţionat dintr-o bijuterie de renume”, ne-a explicat Huseyin Kara, proprietarul unui magazin de bijuterii de lux din Bucureşti”, au declarat surse din apropierea celor doi pentru Click!

Evenimentul s-a desfășurat într-un cadru restrâns, iar băiețelul lor, Milan Cristian, le-a fost alături, el asortându-se la costumație cu tatăl său.