News

Ce familie frumoasă are Denis Ştefan! A devenit cunoscut cu rolul principal din 'Inimă de ţigan'

andreea voicu
February 22, 2019 10:51 AM

Denis Ştefan are cu ce să se mândrească. Actorul care a devenit cunoscutul datorită rolului principal pe care l-a avut în telenovela „Inimă de ţigan’, difuzat de Acasă Tv, are o fetiţă de 5 ani care îi seamănă la perfecţie.

În 2013, acesta a trecut printr-un divorţ, dar s-a consolat rapid în braţele altei femei. Denis Ştefan se iubeşte de 6 ani cu Cristina, ‘Bebeluşa’ de la Cronica Cârcotaşilor. Cei doi au împreună o fetiţă superbă.

Deşi între cei doi este o diferenţă de vârstă de 15 ani, Denis şi Cristina formează o familie frumoasă şi se înţeleg de minune.

Ce familie frumoasă are Denis Ştefan! A devenit cunoscut cu rolul principal din ‘Inimă de ţigan’

În urmă cu 12 ani, Deniş Ştefan făcea furori în serialul românesc ‘Inimă de țigan’, unde l-a interpretat pe Codruţ. Încă de atunci, acesta avea o pasiune pentru cai, care s-a dezvoltat şi mai mult în timp. Drept dovadă, zecile de fotografii de pe reţelele de socializare. Mai mult de atât, Denis Ştefan şi-a învăţat şi fiica, Delia, să călărească încă de mică.

Denis Ştefan a dezvăluit în 2013 că a divorţat la notar de soţia lui Iuliana, cu care era împreună de 13 ani. Cei doi s-au căsătorit în 2005, dar mariajul nu a durat decât 7 ani.

Denis Ştefan este născut la Ploieşti, într-o familie modestă. Pentru a se putea întreţine în facultate s-a angajat ca model, de la 18 ani. A fost solicitat în diverse clipuri publicitare, apoi a făcut figuraţii în diverse filme.

La 21 de ani se înscrie la Facultatea de Teatru şi Film. Are mai multe roluri secundare în filme româneşti şi străine, iar primul său rol principal este “Codruţ” din telenovela “Inimă de ţigan”.