News

Cristi Borcea, gesturi surprinzătoare la închisoare! Oare Valentina Pelinel ce părere are?

andreea voicu
February 13, 2019 14:05 PM

Cristi Borcea s-a întors din nou în spatele gratiilor! Soțul Valentinei Pelinel a fost condamnat definitiv la 5 ani de închisoare în dosarul retrocedării plajelor. Blondina va naște din nou singură, ea fiind însărcinată pentru a doua oară cu gemeni.

Fostul boss dinamovist nu părea deloc afectat că a ajuns iar după gratii, ba mai mult de atât, el și-a acceptat sentința cu zâmbetul pe buze și a glumit pe seama faptului că își mai dorește copii.

Cristi Borcea, gesturi surprinzătoare la închisoare!

”A fost o mare surpriză felul în care Borcea s-a comportat! Părea detașat, deloc afectat de ce i se întâmplă! I-a dezarmat practic pe toți, mai ales că a salutat de parcă ar fi fost de al casei. Mai mult, în cursul săptămânii, a și glumit cu toată lumea, mai ales când a fost întrebat de copii!

Omul de afaceri a spus, cu zâmbetul pe buze, că are aproape o echipă de fotbal, dacă ar fi să îi le ia în calcul și pe gemenele încă nenăscute, le-a zis urmașilor pe nume, a dezvăluit vârstele lor, ca, în final, spre amuzamentul general, să spună că nu se va opri aici, ci, dacă Dumnezeu va vrea, el ar mai dori încă unu cel puțin”, au povestit persoane care l-au văzut pe Cristi Borcea, pentru Wowbiz.

Cristi Borcea și Valentina Pelinel s-au căsătorit în toamna anului trecut, după o relație de 5 ani. Cei doi mai au împreună un băiețel de 2 ani, pe Milan Cristian.