News

Cum arată acum Costel Busuioc, la 10 ani după ce a participat la un concurs muzical în Spania

andreea voicu
February 27, 2019 09:32 AM

În urmă cu 10 ani, Costel Busuioc uimea România şi Europa, după participarea la un concurs muzical din Spania. Povestea lui Costel Busuioc, supranumit şi ‘zidarul-tenor’ a făcut înconjurul lumii.

Atunci, el a câştigat un concurs de televiziune din Spania Hijos de Babel, care consta în suma de 100.000 de euro şi un contract cu o importantă casă de discuri. Totuşi, cariera lui nu a fost una ascendentă, iar în ultimii ani acesta a intrat într-un con de umbră.

Cum arată acum Costel Busuioc, la 10 ani după ce a participat la un concurs muzical în Spania

Din cauza situaţiei financiare şi a faptului că nu avea studii superioase, Costel Busuioc a fost refuzat de operă şi compozitori.

Din 2009 m-am întors în ţară. Trăiesc numai din muzică şi îmi este foarte dificil. Am de crescut patru copii şi, chiar dacă unii au spus că nu am gijă de ei, să ştiţi că nu este adevărat “, declara Costel pentru Click!

A încercat apoi să îşi caute celebritatea în America, acolo unde a ajuns ajutat de o biserică creştină, însă nici aici nu a rezistat foarte mult timp şi s-a reîntors în România, scrie Libertatea.

În SUA, Costel Busuioc cânta în lăcaşe de cult, dar şi la recepţii ale consulatelor. De ceva timp, bărbatul locuieşte din nou în România şi evită să mai apară la tv.

Mai mult de atât, el merge doar la concerte caritabile şi a intrat în comunitatea penticostalilor, care i-a interzis să mai facă declaraţii în presă.

După ce a câştigat concursul de televiziune spaniol, Costel Busuioc a rămas şi fără cei 100.000 de euro, după ce a reziliat contractul cu casa de discuri.