News

Decizia pe care a luat-o Rona Hartner, la o săptămână de la operaţie

andreea voicu
March 4, 2019 18:27 PM

În urmă cu o săptămână, Rona Hartner a ajuns de urgenţă la spital şi a fost operată, după ce medicii i-au descoperit o tumoră la colon. După operaţie, ea are de aşteptat o lună până va afla dacă tumora a fost malignă sau benignă.

Pe aceeasi tema

Ce spun apropiaţii despre starea de sănătate a Ronei Hartner

Artista e trecut cu bine peste intervenţia chirurgicală, iar acum este în afara oricărui pericol. Deşi se află încă în spital, Rona Hartner ţine legătura cu fanii virtuali. Imediat după operaţie, Rona Hartner a scris un mesaj pentru admiratorii săi.

„Mulțumesc frumos din partea voastră am simțit valuri de rugăciune. Vă rog să continuați! Mulțumesc!”a fost mesajul Ronei Hartner, de pe o rețea de socializare.

Decizia pe care a luat-o Rona Hartner, la o săptămână de la operaţie

Recent, solista a făcut un anunţ care i-a emoţionat pe toţi. Pe 9 martie, Rona va împlini 45 de ani, motiv pentru care a decis să îşi doneze ziua de naştere copiilor bolnavi de cancer.

‘Anul acesta ziua mea de nastere vreau să o dăruiesc pentru salvarea victimelor cancerului atât de inocente…. Dacă ma iubiți, daruiti”, a scris Rona pe Facebook.

Medicul care a operat-o pe Rona Hartner a vorbit despre starea de sănătate a acesteia.

‘Din păcate, vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice.  Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni.

Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat doctorul, la Antena Stars.