News

Emilia Clarke a fost operată pe creier! Ce a păţit actriţa din 'Game of Thrones'

andreea voicu
March 22, 2019 10:42 AM

Actriţa britanică Emilia Clarke, cunoscută ca „Mama Dragonilor“ din „Game of Thrones“, a făcut dezvăluiri şocante. Actriţa, în vârstă de 32 de ani, a dezvăluit că a suferit două anevrisme şi trei operaţii pe creier.

Emilia Clarke a vorbit pentru prima dată despre problemele grave de sănătate cu care s-a confruntat în trecut. Ea a dezvăluit că a suferit un anevrism în anul 2011, pe când avea doar 24 de ani şi tocmai terminase de filmat primul sezon al serialului „Game of Thrones“.

Emilia Clarke a fost operată pe creier! Ce a păţit actriţa din ‘Game of Thrones’

Chiar când toate visurile mele din copilărie păreau să devină realitate, aproape că mi-am pierdut minţile şi apoi viaţa. Nu am vorbit niciodată în public despre această poveste, dar acum este timpul“, a mărturisit Clarke.

În urma unui RMN, doctorii au diagnosticat-o cu hemoragie subarahnoidă, o afecţiune gravă cauzată de sângerarea în spaţiul dintre creier şi membrana înconjurătoare. Când apare o hemoragie în spaţiul subarahnoid se poate ajunge la comă, paralizie şi chiar moarte.

”A însemnat că nu mi-au deschis craniul. A durat trei ore, dar când m-am trezit durerea era insuportabil. Nu ştiam unde sunt, nu vedeam bine, aveam un tub băgat pe gât, mi-era greaţă şi nu mă puteam mişca”, a povestit Emilia Clarkle.

În timp ce se afla internată şi se recupera, doctorii i-au spus că mai are un alt anevrism mai mic pe partea cealaltă a creierului şi există două variante: poate exploda în orice moment sau poate rămâne latent.

După ce s-a chinuit să ducă la bun sfârşit filmările pentru sezoanele doi şi trei „Game of Thrones“, Emilia Clarke a fost la un nou control medical şi a aflat că anevrismul îşi dublase dimensiunea, iar medicii au decis să o opereze pentru a evita o tragedie.