News

Fiica Laurei Cosoi a împlinit 8 luni! Micuţa Rita este adorabilă

andreea voicu
February 12, 2019 17:40 PM

De când a născut pentru prima dată, Laura Cosoi nu-şi mai încape în piele de fericire. Vedeta este o mămică curajoasă, motiv pentru care îşi ia micuta peste tot.

În urmă cu câteva zile, Laura Cosoi şi soţul său au plecat la ski, împreună cu fetiţa lor, Rita. Cei trei s-au fotografiat pe pârtie, iar fanii virtuali au fost încântaţi să vadă cât de mare a crescut Rita.

Fiica Laurei Cosoi a împlinit 8 luni! Micuţa Rita este adorabilă

Deşi este la o vârstă fragedă, micuţa s-a acomodat rapid cu temperaturile scăzute şi zăpada. Fetița nu este un bebeluș pretențios și se adaptează oricărui program.

”Azi se implinesc cele mai frumoase 8 luni din viata noastra! La multi ani, copil bun!”, a scris Laura Cosoi pe Instagram.

Nu este pentru prima dată când Laura Cosoi îşi ia fetiţa în vacanţe. La începutul anului, vedeta şi soţul ei, alături de Rita, s-au bucurat de un sejur extraordinar în Maldive.

Laura Cosoi tocmai a postat pe Instagram prima fotografie cu chipul fetiței ei, Rita, abia anul trecut. Actrița a ales să împărtășeasca imaginea cu ocazia împlinirii a trei luni de la nașterea micuței.