News

Incident la Premiile Oscar 2019! Rami Malek a căzut de pe scenă VIDEO

andreea voicu
February 25, 2019 11:06 AM

Gala Premiilor Oscar 2019 nu a fost lipsită de incidente. Câştigătorul Oscarului pentru cel mai bun actor în rol principal, Rami Malek, a avut un mic accident chiar în timpul decernării premiilor.

Actorul din filmul ‘Bohemian Rhapsody’ s-a împiedicat şi a căzut de pe scenă, chiar în timpul ceremoniei.

Rami Malek a fost ajutat de câteva persoane să se ridice de jos, iar doctorii aflaţi la faţa locului i-au acordat câteva îngrijiri medicale.

Incident la Premiile Oscar 2019! Rami Malek a căzut de pe scenă

Conform People, actorul a fost dus într-o zonă mai retrasă, unde i s-au acordat îngrijiri medicale. Din fericire, Rami Malek nu a suferit răni grave şi s-a ridicat de jos cu zâmbetul pe buze.

Rami Malek a câştigat Oscarul pentru portretizarea legendarului cântăreţ Freddie Mercury în drama biografică „Bohemian Rhapsody“ şi a devenit primul actor de origine arabă care a reuşit o astfel de victorie.

În drumul către prestigioasa statuetă, starul din „Bohemian Rhapsody“ a mai fost recompensat pentru rolul solistului Queen cu un Glob de Aur, un premiu BAFTA şi un trofeu SAG.

În discursul de acceptare a premiului Oscar 2019, Rami Malek i-a încurajat pe oameni să viseze oferindu-se drept exemplu: „Mă gândesc cum ar fi fost dacă i-aş fi spus micului Rami că într-o zi se va întâmpla să câştige un Oscar şi cred că nu şi-ar fi putut închipui aşa ceva.

Acel copil se lupta cu propria identitate. Pentru toţi cei care trec prin această luptă, pentru cei care se chinuie să-şi găsească vocea: am făcut un film despre un bărbat gay, un imigrant care a fost întotdeauna el însuşi fără regrete. Faptul că îl celebrăm astăzi este o dovadă că ne dorim astfel de poveşti”.