News

Kate Middleton e extrem de geloasă! Cui i-a interzis să mai apară la petrecerile regale

andreea voicu
March 25, 2019 11:34 AM

Prințul William și Kate Middleton sunt căsătoriți din 2011 și au împreună trei copii, așa că nu mai există dubii că relația celor doi nu ar fi una solidă. Deși sunt împreună, încă din facultate, între cei doi încă mai există episoade de gelozie.

Aşa se face că Ducesa de Cambridge e foc şi pară pe Rose Hanbury, o prezenţă constantă a evenimentelor organizate de familia britanică. Rose Hanbury, în vârstă de 35 de ani, este un fost model.

Kate Middleton e extrem de geloasă! Cui i-a interzis să mai apară la petrecerile regale

Conform Daily Mail, între Kate Middleton şi Rose Hanbury s-a creat o dispută, iar Ducesa i-a interzis Prinţului William să o mai cheme pe ea şi soţul său la petrecerile regale.

Rose Hanbury este căsătorită cu David Rocksavage, al șaptelea marchiz de Cholmondeley, şi au împreună trei copii, care se jucau cu micuţii cuplului regal. Acum, Kate Middleton a rupt relaţia cu Rose Hanbury, însă nu se ştie motivul acestei decizii drastice.

Se pare că Kate Middleton ar fi geloasă pe aceasta, mai ales că în trecut, Rose s-a aflat pe lista de cuceriri a Prinţului William, înainte ca acesta să se însoare cu mama copiilor săi.

Rose Hanbury s-a măritat cu David Rocksavage, deşi între aceştia e o diferenţă de vârstă de 23 de ani. Cei doi s-au căsătorit la scurt timp după ce şi-au anunţat logodna.

Sursa: Daily Mail