News

Maria Ciobanu a rămas fără voce! Îndrăgita solistă de muzică populară şi-a şocat fanii

andreea voicu
February 19, 2019 16:46 PM

Maria Ciobanu este una dintre cele mai iubite soliste de muzică populară. De-a lungul timpului, artista a avut peste 500 de piese înregistrate pe discuri, la radio şi tv.

Pe aceeasi tema

Doliu în lumea modei! A murit Karl Lagerfeld, designerul casei Chanel

Printre cele mai cunoscute melodii se numără „Lie ciocârlie”, „Aurelu’ mamii”, „Vântul de vară mă bate”, „Lângă poartă am un tei”, ”Cei mai frumoși ani ai mei” şi „Ce n-aș da să mai fiu mică”.

Acum, însă, Maria Ciobanu, ajunsă la vârsta de 81 de ani, a făcut un anunţ îngrijorător pentru admiratorii ei.

Maria Ciobanu a rămas fără voce! Îndrăgita solistă de muzică populară şi-a şocat fanii

Potrivit Libertatea, cântăreaţa a luat parte recent la o reuniune a românilor din Los Angeles. Ea a cântat împreună cu copiii ei, Camelia Filip şi Ionuţ Dolănescu, care se află în turneu, în America.

Maria Ciobanu a ţinut şi un mic discurs prin care a precizat că vocea ei nu mai este ca înainte, lăsând să se înţeleagă că începe să-şi piardă vocea de altădată.

‘Azi, Maria Ciobanu nu mai cântă cum cânta. Ăsta e cursul vieții.”, a declarat artista.

În 2016, îndrăgita artistă s-a retras din muzică, atunci când a împlinit 55 de carieră. Fiul ei, Ionuţ Dolănescu, a explicat motivele pentru care mama sa a renunţat la scenă.

Este dorinţa ei şi i-o vom respecta, mai ales că vrea să petreacă mai mult timp în preajma nepoţilor şi a familiei. În mod sigur, după spectacolele de retragere va locui mai mult în America deoarece clima îi prieşte (n.r. – artista suferă de astm).

În septembrie va împlini 79 de ani şi ne-a mărturisit că îşi doreşte retragerea, mai ales că încă poate să cânte live şi ea nu şi-a păcălit niciodată publicul. Mi-a spus că orice început are şi un sfârşit şi o cred, pentru că tot în 2016 va împlini şi 55 de ani de carieră”, a mărturisit artistul, în urmă cu 3 ani.