News

Meghan Markle se pregăteşte să nască! Unde îşi va aduce pe lume bebeluşul

andreea voicu
March 14, 2019 15:00 PM

Meghan Markle este pe ultima sută de metri cu sarcina. Ducesa de Sussex a intrat deja în concediu de maternitate, iar toată familia regală britanică se pregăteşte pentru marele eveniment.

Reprezentanţii Palatului Buckingham au confirmat că Meghan Markle nu mai are niciun eveniment programat în lunile martie şi aprilie, ceea ce înseamnă că soţia Prinţului Harry va naşte în câteva săptămâni.

Se pare că Meghan Markle vrea să urmeze exemplul cumnatei sale, Kate Middleton, care şi-a luat concediu maternal cu doar o lună înainte de a aduce pe lume al treilea bebeluş regal.

Meghan Markle se pregăteşte să nască! Unde îşi va aduce pe lume bebeluşul

Chiar şi în privinţa locului unde va naşte Meghan Markle s-au produs schimbări. La început s-a zvonit că Ducesa de Sussex va naşte acasă, aşa cum se practica demult în familia regală britanică.

Acum, însă, planurile sunt cu totul altele. Deşi toată lumea se aştepta ca Meghan Markle să nască la Frimley Park Hospital, acolo unde a născut şi Kate Middleton cei trei copii.

Iată însă că planurile s-au schimbat, de vreme ce  întregul personal al aripii private Lindo, din Spitalul St. Mary, Londra, a fost anunțat să nu-și ia concedii de odihnă în luna aprilie.