News

Prințesa Norvegiei s-a cuplat cu un bărbat de culoare

andreea voicu
May 15, 2019 15:55 PM

Dacă aveați impresia că lucrurile sunt complicate doar în familia regală britanică, v-ați înșelat. Casa regală din Norvegia stă pe un butoi cu pulbere, după ce singura fiică a regelui a anunțat că se iubește cu un bărbat de culoare. Această relație a stârnit numeroase controverse, mai ales că Prințesa Martha Louise a publicat și imagini cu iubitul său pe Instagram.

Prințesa Martha Louise a divorțat în urmă cu 3 ani de scriitorul Ari Behn, după o căsnicie de 15 ani, iar acum pare că s-a îndrăgostit de un personaj controversat. Din 2017, ea s-a cuplat cu un lider spiritual misterios, pe nume Shaman Durek. Bărbatul este originar din SUA și este șaman (n.r. intermediar între oameni și lumea spiritelor).

Prințesa Martha Louise a Norvegiei nu ține cont de tradiții. Ea deține o pagină oficială de Instagram și înfruntă des criticile celor din jur, susținând că nimeni nu este îndreptățit să îi comenteze alegerile amoroase.

‘Nu aveți niciun drept să mă criticați sau să alegeți voipentru mine. Nu am ales un bărbat care să vă placă vouă oridupă normele voastre. Am ales din dragoste. Shaman Durek estebărbatul cu care iubesc să îmi trăiesc viața și care măîmplinește. Tot ce știu în acest moment este că ne iubimși suntem fericiți’, a mai scris ea pe Instagram.

Martha Louise are trei fiice, pe Maud, Leah și Emma. Prințesa a făcut publică dorința de a divorța în septembrie 2016, iar în 2017 s-a finalizat divorțul, primul din istoria Casei Regale a Norvegiei.