News

Soţul Anamariei Prodan a făcut senzaţie pe internet! Cum a apărut Reghe îmbrăcat

andreea voicu
March 21, 2019 16:53 PM

Soţul Anamariei Prodan a făcut senzaţie pe internet! Laurențiu Reghecampf a apărut îmbrăcat într-o ţinută spectaculoasă, care a luat ochii tuturor.

Anamaria Prodan a urcat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea și soțul ei ținându-se de mână, pe holul unui restaurant celebru din Abu Dhabi.

Soţul Anamariei Prodan a făcut senzaţie pe internet!

Amândoi au purtat haine create de designeri celebri, iar imaginea cu cei doi a devenit virală. Motivul? Costumul lui Laurențiu Reghecampf a creat controverse.

Soțul sexy-impresarei a purtat o pereche de pijamale pe străzile din Dubai, iar preţul acestora este unul exorbitant. 2.500 de lire costă toată ţinuta acestuia.

Reghecampf a îmbrăcat un costum un Dolce &Gabbana, la fel ca și soția sa, numai că admiratorii celor doi au lăudat doar ţinuta Anamariei Prodan, în schimb nu au fost de acord cu ‘pijamaua’ lui Reghe.

Ținuta cu care și-a făcut apariția Reghe i-a făcut pe urmăritorii Anamariei să exclame: „Frumoasă pijama, Reghe”.

Sexy-impresara a purtat o ținută all white, care cu siguranță este foarte valoroasă. Doar geanta pe care Anamaria Prodan Reghecampf o poartă costă câteva mii de euro. Vedeta nu se uită la bani atunci când vine vorba de haine, genți și pantofi.