News

Zina Dumitrescu, la spital. Ce se întâmplă cu fosta creatoare de modă! ''A renunţat să mai lupte cu viaţa''

andreea voicu
February 8, 2019 10:42 AM

Zina Dumitrescu a ajuns pe mâinile medicilor! Fosta creatoare de modă nu este într-o stare tocmai bună, iar zilele trecute a fost transportată la spital.

Pe aceeasi temaAlina Pușcaș, cu lacrimi în ochi pe platoul de filmare. Ce au făcut copiii vedetei

Mama Zina refuză să mănânce şi a slăbit foarte mult în ultima perioadă.

”A venit salvarea, a fost adusă la spitalul Elias, unde a fost investigată și i-a fost dat un tratament. Nu se simțea bine, avea tot timpul grețuri, vomita foarte des, nu mânca în continuare, nu mănâncă nici acum”, a declarat Ioan Casian, potrivit Agenția VIP.

Zina Dumitrescu, la spital. Ce se întâmplă cu fosta creatoare de modă!

Se pare că Zina Dumitrescu suferă enorm din cauza fiului său, care nu a mai vizitat-o de ani buni la azilul unde este internată din 2011.

”Suntem tot timpul lângă dânsa și la concluzia asta am ajuns acum, facem tot ce este posibil să îi schimbăm starea și gândurile și felul de a comunica cu noi, în continuare. Nu știm exact ce gândește. Doctorița a spus că este pe baza depresiei tot comportamentul.

Starea dânsei și felul ei de a pune problema a fost în continuare identic, nu a ajutat-o cu nimic prezența fiului dânsei. Din contră, nu dorește să mănânce, are stări de vomă tot timpul…A venit și mult prea târziu băiatul și prezența lui nu a determinat-o pe dânsa să-și schimbe comportamentul, gândurile… A renunțat să mai lupte cu viața”, a mai spus Ion Cassian.

Mama modei româneşti s-a resemnat cu gândul că fiul său, Cătălin Negreanu, nu a mai trecut pe la ea.

”De băiat nu mai ştiu nimic, nu mi-a zis că îi este dor de el, nici nu mi-a zis să îl sun. Are şi ea demnitatea ei de mamă”, declara cu ceva timp în urmă directorul instituţiei, Ion Cassian.