Video

Andreea Bălan a vorbit despre operaţia de cezariană. De ce a ales să nu nască natural

andreea voicu
March 6, 2019 11:36 AM

Andreea Bălan se confruntă cu probleme serioase acum, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operaţiei de cezariană, luni, 4 martie. Solista a adus pe lume cea de-a doua fetiţă, pe nume Clara Maria.

Artista se află la terapie intensivă, unde este ţinută sub observaţie de cadrele medicale. La fel ca şi la prima sarcină, Andreea Bălan a optat tot pentru cezariană.

Andreea Bălan a vorbit despre operaţia de cezariană. De ce a ales să nu nască natural

Ba chiar a făcut un vlog, unde a povestit de ce a ales să nască prin cezariană şi nu naştere naturală. Asta se întâmpla cu doar câteva zile înainte de a naşte. Andreea Bălan s-a filmat în clinica privată Sanador, în timp ce făcea ultimul control preanestezic din sarcină.

Entuziasmată că va aduce pe lume încă o fetiţă, artista a mărturisit următoarele: ‘‘Nu mi-e frică, sunt curajoasă. Deşi mi s-a luat sânge, nu mi-a fost frică. Am vorbit cu medicul anestezist care se va ocupa de anestezie în timpul operaţiei. M-a întrebat despre istoricul meu medical, dacă în prezent am probleme medicale, dacă am suferit diferite boli. În funcţie de toate aceste informaţii se stabileşte tehnica de anestezie care se va folosi în timpul operaţiei. 

Acest consult este vital pentru toate viitoarele mămici, indiferent dacă nasc prin cezariană sau natural, pentru că doctorul anestezist trebuie să fie bine informat. Nu trebuie să ne fie frică de acest control, care ajută ca naşterea să aibă loc în cele mai bune condiţii pentru mămică.

Mie una nu mi-e frică de această anestezie, nu mi-a fost frică nici când n-a născut Ella, nici acum la bebe Clara. Odată ce am asimilat toate informaţiile, inclusiv posibilele efectele negative, gen o durere de cap. Nu mi-e frică de acea injecţie în coloană şi de cateterul care se introduce”, a povestit Andreea Bălan, pe vlogul personal.