News

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au înţeles în privinţa custodiei fiicei lor

andreea voicu
July 20, 2019 09:57 AM

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au despărţit, însă au decis să fie prieteni de dragul fiicei lor, Lea De Seine, în vârstă de 2 ani.

Pe aceeasi temaBradley Cooper a fost părăsit de modelul rus, Irina Shayk?

Cei doi au pus punct relaţiei în luna iunie, dar au ajuns la o înţelegere privind custodia micuţei lor.

Bradley Cooper și Irina Shayk s-au înţeles în privinţa custodiei fiicei lor

Potrivit presei internaţionale, Bradley Cooper și Irina Shayk au convenit să locuiască la New York şi să aibă custodia comună a fiicei lor.

Se pare că custodia este 50/50, însă programul celei mici va varia în funcţie de angajamentele celor doi părinţi.

‘Prioritatea numărul unu a Irinei este fiica lor.Ea este o mamă devotată. Merge cu fiica ei în parcuri, la diverse cursuri, socializează cu alți părinți. Pur și simplu o adoră’, au declarat surse din preajma fotomodelului rus.

Şi Bradley Cooper este la fel de implicat în creşterea fetiţei: ‘De dragul micuței Lea, ei continuă să își petreacă timpul împreună ca o familie. Bradley este un tată excelent. Mereu a fost foarte implicat în tot ceea ce ține de fetița lui’. 

La puţin timp după ce a pus punct relaţiei cu Irina Shayk, au apărut zvonuri conform cărora Bradley și Lady Gaga formează un cuplu. Cei doi protagonişti ai peliculei ‘A star is born’ nu au dat declaraţii oficiale în acest sens.

Se pare că Bradley și Lady Gaga sunt doar buni prieteni, în ciuda tuturor speculaţiilor. Actorul se concentrează asupra carierei şi creşterii fiicei lui.

Sursa: TMZ