News

Ce răspuns le-a dat Andreea Bălan celor care au spus că şi-a înscenat stopul cardio-respirator

andreea voicu
March 14, 2019 12:22 PM

Pe 4 martie, Andreea Bălan a adus pe lume o fetiţă perfect sănătoasă, pe Clara Maria, însă în timpul operaţiei de cezariană, artista a suferit un stop cardio-respirator.

Din fericire, ea a fost salvată la timp de medici, iar timp de 2 zile a stat internată la terapie intensivă. Solista şi-a revenit rapid, iar pe 8 martie a fost externată din clinica privată. Cu toate acestea, Andreea Bălan nu are linişte.

Ce răspuns le-a dat Andreea Bălan celor care au spus că şi-a înscenat stopul cardio-respirator

Artista a fost nevoită să le răspundă celor care au susţinut că și-a înscenat problemele de sănătate pentru publicitate și bani. Andreea Bălan a negat acuzaţiile aduse şi a explicat totul într-un vlog, la o săptămână după ce a suferit un stop cardio-respirator.

Nu aș vrea să mă aflu niciodată în locul soțului meu… nici nu-mi pot imagina ce a simțit atunci când m-a văzut intubată. Aveți aici un vlog în care el povestește cum s-a simțit, ce a crezut că se va intampla cu mine și cum bucuria nașterii Clarei i-a fost umbrită. 

Cei care au lăsat comentarii mai puțin plăcute, ar trebui să învețe din asta…și să știți că noi, ăștia de pe la tv, avem o inimă totuși, că d-aia se mai oprește din când în când…”, a mărturisit Andreea Bălan.

La rândul lui, soțul Andreei, George Burcea, a avut o reacție similară. El a povestit cum a trăit acele clipe dificile în care Andreea Bălan a suferit un stop cardio-respirator. „Nu m-am aflat niciodată într-o astfel de situaţie şi a fost un moment în care trebuia să sărbătorim, venea un copil, un al doilea copil şi am văzut 2 lucruri total diferite. Am văzut venirea pe lume a Clarei, care era foarte frumoasă, iar în partea dreaptă, dacă mutai cadrul, erai tu, pe masa de operaţii şi fetele care te resuscitau.

Nu ştiai dacă să te bucuri, să plângi, să râzi. După au fost câteva ore în care medicii fugeau de mine, asistenţii fugeau de mine. Am văzut că este ceva grav, pentru că te resuscitau. Înţeleg cadrele medicale. Eu am plecat foarte liniştit, am avut încredere în medici. Am stat pe hol, până la 4 dimineaţa, încercând să dau de cadrele medicale”, a spus şi George Burcea.