News

Ce relație are Anamaria Prodan cu prima soție a lui Reghe

andreea voicu
April 16, 2019 13:38 PM

Înainte de a o cunoaște pe Anamaria Prodan, Laurențiu Reghecampf a fost căsătorit timp de 14 ani cu Mariana Boldea, actualmente Pfeiffer. Cei doi s-au despărţit în 2008 și au împreună un băiat de 17 ani, pe Luca.

Pe aceeasi temaAnamaria Prodan, despre o posibilă despărțire de Reghecampf: „Sunt un om asumat și dacă-mi doresc ceva în viața asta, nu-i dau socoteală nici lui Dumnezeu”

Laurențiu Reghecampf și Mariana Boldea au avut o căsnicie nu tocmai fericită. Aceștia au avut împreună o fetiță, pe Ana Lisa, care a decedat din cauza unor probleme de inimă la vârsta de aproape 2 ani. La patru ani de la tragedie, a venit pe lume fiul lor, care în prezent locuiește cu tatăl lui și Anamaria Prodan.

Ce relație are Anamaria Prodan cu prima soție a lui Reghe

Mariajul lor a început să scârțâie, iar la scurt timp s-au despărțit. Laurențiu Reghecampf a regăsit-o pe Anamaria Prodan și s-au căsătorit. Cei doi se cunoscuseră încă de pe vremea când amândoi erau căsătoriți.

Recent, Anamaria Prodan a vorbit despre relația pe care o are cu Mariana, fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf, după ce ani la rând, aceasta i-a adus mai multe acuzații impresarei. Din iubire pentru soţul său, dar şi pentru Luca, băiatul lui din prima căsnicie, pe care îl consideră ca şi pe copilul ei, Anamaria Prodan a decis să dea uitării anumite episoade şi a luptat să aibă o relaţie frumoasă cu fosta soţie a lui Reghe.

‘Am depăşit momentele acelea cu Mariana şi avem o relaţie decentă şi normală. Eu iert, poate una dintre calităţile mele foarte mari este că iert orice. Mă gândesc că la disperare oamenii fac multe lucruri şi mă gândesccă dacă Dumnezeu mi-a dat atât de multă putere… iert. Nu uit de fiecare dată, că nu sunt atât de bună ca Iisus, dar încerc’, a declarat Anamaria Prodan, la Antena Stars.

 

View this post on Instagram

 

😂🙈💪❤️

A post shared by Anamaria Prodan Reghecampf (@anamariaprodanreghecampf) on