News

Connect-R și Misha au plecat împreună în vacanţă!

andreea voicu
March 14, 2019 16:16 PM

Connect-R și Misha au divorţat în urmă cu mai bine de un an, dar au rămas în relaţii foarte bune de dragul fetiţei lor, Maya.

Ba mai mult de atât, cei doi au plecat împreună în vacanţă, alături de fiica lor. Conform spynews, Connect-R și Misha au ales să îşi facă concediul împreună, aşa că au plecat într-o vacanţă de vis, în Zanzibar.

Connect-R și Misha au plecat împreună în vacanţă!

Atât Connect-R, cât şi Misha, au mărturisit că între ei doi nu mai există cale de împăcare, dar se înţeleg foarte bine pentru micuţa lor.

Putem vorbi de multe feluri de dragoste. Depinde. În cazul meu este vorba de prietenie. Bănuiesc că te referi la relaţia mea cu Relu. Vorbim zilnic, ne vedem o dată la câteva zile.  Nimeni nu este perfect. Nu aş putea să dau o notă pentru aşa ceva.

Maya şi Relu îşi petrec timp împreună deşi el are un program mult mai încărcat decât al meu. Se văd des, la două trei zile, chiar azi au fost împreună la film. I-aş da zece în măsura în care îi permite timpul. O iubeşte foarte mult pe Maya şi îi oferă ceea ce nu a avut el. Vom avea o relaţie frumoasă mereu şi îl respect că îi ofertă totul”, a povestit Misha, pentru „Răi da buni’, despre legătura dintre ea şi fostul soţ.

Se pare ca cele doua vedete au preferat sa pastreze secret divortul. Pana in luna august 2018, cand s-a aflat. In prezent, Misha se ocupa de cariera ei de cantareata si de fiica ei cu Connect-R, fostul ei sot.