News

Cu ea s-a iubit Prințul Harry la începutul relației cu Meghan Markle

andreea voicu
June 18, 2019 18:27 PM

Căsătoria Prințului Harry cu Meghan Markle a stârnit, încă de la bun început, foarte multe controverse, iar relația lor fericită a fost pusă sub semnul întrebării. Deși formează unul dintre cele mai solide cupluri regale și au împreună un copil, pe Archie, care s-a născut luna trecută, Ducii de Sussex au avut de trecut un hop al poveștii lor de iubire.

Pe aceeasi temaMeghan Markle, cel mai puternic influencer regal de modă din lume! A detronat-o pe Kate Middleton

Se pare că nepotul Reginei Elisabeta se întâlnea cu o altă femeie la începutul relației cu Meghan Markle. Totul a fost relatat de un biograf al regalităților, Angela Levin, care susține că aventura Prințului Harry a avut loc înainte de nunta cu fosta actriță americană.

Cu ea s-a iubit Prințul Harry la începutul relației cu Meghan Markle

Angela Levin a publicat presupusele informații în cartea ”Harry: convorbiri cu Prințul”. Este vorba despre modelul Sarah Ann Macklin, pe care Harry a întâlnit-o la o petrecere. Idila lor nu s-a întrerupt nici după ce Harry a cunoscut-o pe Meghan.

În primele luni, Harry ar fi ţinut vii cele două relaţii. Deși la început s-au simțit atrași unul de celălalt, pe parcurs și-au dat seama că sunt incompatibili, iar Prințul Harry a încheiat relația cu Sarah Ann și a preferat să rămână cu Meghan Markle.

‘În primele luni de relație cu Meghan, Prințul Harry s-a întâlnit de mai multe ori cu modelul Burberry, Sarah Ann Macklin. S-au cunoscut la un party şi atracţia reciprocă a fost imediată. S-a născut astfel o relaţie bazată pe o pasiune pură şi multe mesaje telefonice, care nu s-a întrerupt nici atunci când Harry a cunoscut-o pe Meghan. Din păcate, totul a fost doar o aventură. Printul Harry nu voia sa aiba o relatie serioasa’, susține Levin în cartea sa.

Pe de altă parte, nici Meghan Markle n-ar fi fost uşă de biserică. 

‘În plus, la începutul poveştii cu Hary, Meghan nu a rupt legătura cu Cory Vitiello, bogatul chef canadian cu care se logodise la puţin timp după divorţul de primul soţ, producătorul cinematografic Trevor Engelson, în august 2013’, mai adaugă autoarea Angela Levin.

Prințul Harry a cunoscut-o pe Meghan datorită unei întâlniri aranjate de o prietenă comună, Violet von Westenholz, în 2016. În septembrie 2017, Harry a oficializat logodna cu Meghan Markle, iar în mai 2018 s-au căsătorit.

Sursa: cosmopolitan.com