News

Cum i-a fost afectată relaţia Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner de când a intrat la 'Fermă'

andreea voicu
February 12, 2019 15:39 PM

Mihaela Rădulescu a acceptat să fie prezentatoarea emisiunii ‘Ferma’, aşa că şi-a făcut bagajul şi a plecat în munţi pentru 80 de zile de filmare.

Pe aceeasi temaAndreea Bălan se pregăteşte să nască! Când va aduce pe lume al doilea copil

Deşi este fascinată de experienţa pe care o trăieşte în show-ul de la Pro Tv, vedeta a mărturisit că niciodată nu ar putea să se mute într-un asemenea loc.

Cum i-a fost afectată relaţia Mihaelei Rădulescu cu Felix Baumgartner de când a intrat la ‘Fermă’

Mai mult de atât, Mihaela Rădulescu a dezvăluit că îi este greu fără partenerul ei, iar relaţia sa cu Felix Baumgartner trece prin momente de acomodare în această perioadă.

„Nu e chiar capătul lumii. A venit în vizită o dată și va mai veni, nu mă lasă el de izbeliște trei luni. Mă încurajează zilnic, știe cât contează sprijinul cuiva drag, pentru că și eu i-am fost alături în toate momentele lui important

Cît despre locul unde filmează, Mihaela a spus că ”nu e o alegere pe care aș face-o în niciun scenariu de viață, dar dacă m-ar forța viața să ajung într-o fermă, măcar n-aș avea două mâini stângi. Sunt îndemânatică la munca de casă, grădină, fermă, știam să fac diverse lucruri, iar acum am mai învățat o grămadă”, a mai spus ea.

Mihaela Rădulescu şi Felix Baumgartner sunt împreună de patru ani. Mihaela Rădulescu povestea în trecut că Felix este bărbatul lângă care vrea să îmbătrânească şi să aibă un copil.

„Îl cheamă Felix Baumgartner, ca pe tatăl lui, bunicul lui şi poate chiar ca pe copilul lui, dacă o să fie. Dacă o să fie fată, tot Felix o să o cheme, pentru că aşa e tradiţia”, spunea râzând Mihaela Rădulescu într-un interviu la un post de radio.