News

Dani Oţil a rupt tăcerea: de ce s-a despărţit de Mihaela Rădulescu! Ce îi făcea zilnic vedeta

andreea voicu
March 26, 2019 13:08 PM

Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au format un cuplu vreme de şase ani. Cei doi s-au cuplat în toamna lui 2008, după divorţul ei de cel de-al treilea soţ, omul de afaceri Elan Schwartzenberg.

Pe aceeasi temaDani Oțil își dorește o familie: „Îmi doresc copii în primul rând. Chiar îmi doresc.”

Pe atunci, multă lume nu le-a dat viaţă lungă împreună, din pricina diferenţei de vârstă: ea era cu 11 ani mai mare decât el. Deşi s-au despărţit în 2014, Dani Oţil şi Mihaela Rădulescu au rămas în relaţii bune.

Dani Oţil a rupt tăcerea: de ce s-a despărţit de Mihaela Rădulescu!

Nimeni nu ştie adevăratul motiv pentru care cei doi au pus punct relaţiei. La un moment dat, matinalul de la Antena 1 dezvăluia cum Mihaela Rădulescu i-a influenţat viaţa.

”Bineînţeles că există viaţă după Mihaela Rădulescu. Eu mai vorbesc cu ea, îi mulţumesc pentru viaţa mea sexuală din ultimii ani. Am iubit doar de două ori în viaţă. Am avut două relaţii, a câte şapte ani. Nu am făcut sex pe lângă. Spun rarisim. Eu şi Mihaela ne sunăm de Crăciun. Iau cina cu fete doar dacă îmi dau cheia de la casă”, spunea Dani Oţil, cu ceva timp în urmă.

Deşi au trecut 5 ani de când s-au despărţit, Dani Oţil continuă să facă dezvăluiri picante din relaţia pe care a avut-o cu Mihaela Rădulescu.

Asta s-a întâmplat şi marţi, 26 martie, când prezentatorul tv a scăpat ‘porumbelul’ în emisiunea matinală pe care o moderează la Antena 1. Dani Oţil nu a pronunţat numele Mihaelei Rădulescu, dar toţi şi-au dat seama că este vorba despre ea. Prezentatorul tv a vorbit despre femeile cicălitoare, lăsând impresia că şi diva de la Monaco se număra printre ele.

Dani Oţil a început să vorbească despre trecutul său, mărturisind că era ‘terorizat’ când lipsea câteva ore de acasă şi nu răspundea la telefon.

Acesta a spus că primea zeci de apeluri şi mesaje pe mobil, din partea consoartei lui, care îl acuza că o înşală. Acesta să fi fost motivul pentru care cei doi s-au despărţit? Şi anume faptul că Mihaela Rădulescu era excesiv de geloasă şi îl controla constant pe Dani Oţil.

Dani, dezvăluri din timpul relației cu Mihaela Rădulescu. Cum sunau mesajele ei: ” Tampita aia….”

In februarie, Dani si Mihaela au fost din nou față în față, iar Dani nu s-a putut abtine sa nu povestească cum a decurs relatia lor și cat de geloasa era Mihaela:  „Mesajele veneau in valuri, primele erau: Un buchet flori nu mi-ai luat si tu, magarule? A urmat valul de mesaje cu „Sa iei si apa minerala”, incheiate cu valul: „Tampita aia care canta se uita prea frumos la tine. Sa nu ii mai iei interviu”.