News

Elena Băsescu, mărturisiri despre iubitul său: ''Nu a vrut să asiste la naştere''

andreea voicu
March 16, 2019 13:24 PM

Elena Băsescu este foarte discretă cu viaţa ei personală! De când a adus pe lume al treilea copil, fata cea mică a fostului preşedinte al României a avut foarte puţine apariţii publice.

Elena Băsescu se iubeşte cu Cătălin Tomată, cu 12 ani mai tânăr decât ea. Abia în decembrie 2017, cei doi şi-au oficializat relaţia, iar în vara lui 2018 au devenit părinţii unei fetiţe superbe, pe care au botezat-o Anastasia.

Elena Băsescu, mărturisiri despre iubitul său: ”Nu a vrut să asiste la naştere”

Recent, Elena Băsescu a fost invitată la emisiunea ‘Teo Show’, unde a vorbit despre viaţa de mămică cu 3 copii, dar şi despre relaţia cu iubitul său. Elena Băsescu are trei copii, pe Sofia, Traian Jr. şi Anastasia, care în iunie împlineşte un anişor.

Anastasia este un copil foarte vesel! E activă. Dimineața ne trezim toți la 6 și jumătate, Sofia și Traian merg la grădiniță. Ne pregătim pentru plecare. Eu îi duc la grădiniță. Îi duc la 8 și îi iau la 17. Dorm acolo, stau la grădiniță la program prelungit. Eu stau cu Anastasia cât ei sunt la grădiniță.  Ochii albaștri sunt ai tatălui meu.

E copil dezvoltat, are fizionomia tatălui ei. Seamănă cu Cătălin și cu tata. Niciun copil nu a luat multe de la mine. Sofia și Traian sunt omogeni, se înțeleg, au răbdare, mă ajută cu Anastasia, sunt foarte implicați. Nu există gelozii între ei. Au așteptat-o cu nerăbdare de când era în burtică, abia așteptau s-o cunoască”, a declarat Elena Băsescu, la Kanal D.

Cât despre iubitul său, Cătălin, Elena Băsescu a mărturisit următoarele: ”Are talent de afacerist, își gestionează singur afacerile. Muncește mult, îl susțin. De când a apărut Anastasia, și-a dorit să facă ceva și pentru copil, nu doar pentru el. Cele mai frumoase momente au fost la maternitate, când s-a născut Anastasia. Nu a vrut să asiste la naștere, nici eu nu mi-am dorit asta. Mi se pare ceva mult prea intim”. 

 

View this post on Instagram

 

4 ani cu tine #TraianJr. #31ianuarie #mamadebaiat 💎

A post shared by Elena Basescu (@elenabasescu) on