News

Liviu Vârciu s-a decis! Se însoară cu mama fetiţei lui, Anda Călin

andreea voicu
March 25, 2019 14:48 PM

Nuntă-surpriză în showbiz-ul românesc! Liviu Vârciu a decis să se însoare cu mama fetiţei lui, Anda Călin. Cei doi au împreună o fiică de doi anişori, pe Anastasia. Liviu Vârciu şi Anda Călin încă nu au stabilit data nunţii.

Pe aceeasi temaLiviu Vârciu și Anda Călin s-au împăcat! ”Sunt fericiți și împliniți”

Deşi s-au despărţit anul trecut şi au locuit separat, iată că dragostea a învins, iar Liviu Vârciu a mărturisit că îşi doreşte ca fetiţa să crească împreună cu ambii părinţi.

Liviu Vârciu s-a decis! Se însoară cu mama fetiţei lui, Anda Călin

În februarie 2018, Liviu Vârciu a fost surprins sărutându-se în faţa porţii cu Roxana Niculae, asistentă la matinalul de la Antena Stars.

La vremea respectivă, Anda Călin spunea că nu este deranjată de acele imagini. Cu toate acestea, ea a decis să rupă relaţia cu tatăl fetiţei sale şi s-a mutat cu chirie, într-un apartament, şi spunea că nu vrea să mai audă de Liviu Vârciu.

”Nu sunt deranjată de acele imagini. Eu îl cunosc pe el, el este o fire mai jucăuşă, asta nu înseamnă că este ceva mai mult de atât. În plus, sunt foarte sigură pe sentimentele lui faţă de mine şi la fel de sigură pe relaţia noastră”, mărturisea Anda Călin, pentru Click!

Iată, însă, că despărţirea celor doi nu a fost definitivă, căci s-au împăcat la aproape jumătate de an de la separare. Chiar Liviu Vârciu a făcut marele anunţ.

”Sunt foarte bine. Suntem familie. Ea e familia mea. Suntem bine, fata e bine, ea e bine. Ne înţelegem foarte bine. Fata trebuie să stea cu ambii părinţi. Mă însor!”, a conchis Liviu Vârciu,  la emisiunea ‘Xtra Night Show’. Prezentatorul tv a mai fost căsătorit, în perioada 2009-2010.

Pe vremea când făcea furori cu formația L.A, Liviu Vârciu a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Teiceanu, Ami așa cum o alintau cei apropiați, originară din Arad. În urma acestei relaţii s-a născut și prima fetiță a artistului, Carmina. Cei doi nu au fost căsătoriţi.

 

View this post on Instagram

 

Puiul🥰 #baby #babylove #princess #babygirl #mommylove @botezdepoveste.ro

A post shared by Anda Calin (@andacalin) on