News

Meghan Markle a dezvăluit sexul bebeluşului! Ce va aduce pe lume Ducesa de Sussex

andreea voicu
March 2, 2019 11:19 AM

Meghan Markle şi Prinţul Harry vor deveni părinţi pentru prima dată, la sfârşitul luna aprilie. Se pare că cei doi au dezvăluit deja apropiţilor ce sex va avea bebeluşul. Unii speculează că Meghan Markle va naşte o fetiţă

Pe aceeasi temaCele 5 reguli bizare pe care trebuie să le respecte Meghan Markle după ce naște!

Ducesa de Sussex a petrecut cinci zile de relaxare în New York, unde prietenele ei i-au organizat o petrecere pentru bebeluș. Publicaţia Us Weekly susţine că Meghan Markle le-a mărturisit prietenelor sale că va aduce pe lume un băieţel.

Meghan Markle a dezvăluit sexul bebeluşului!

De asemenea, Prinţul Harry nu s-a putut abţine şi a făcut mai multe comentarii vizavi de sarcina lui Meghan Markle, în primul lor turneu regal, în Australia şi Zeelenadă.

Acesta nu este singurul indiciu pe care Prințul Harry l-a dat în legătură cu viitorul copil. La un eveniment diferit, în cadrul aceluiași turneu regal, Harry a spus că el speră ca viitorul copil să fie fetiță.

Mai mult de atât, la petrecerea bebelușului organizată de Serena Williams la New York, prietena fostei actrițe, Abigail Spencer, a intrat cu două cadouri separate învelite în albastru.

Pe de altă parte, se poate ca Meghan Markle şi Prinţul Harry să respecte tradiţia la fel ca Prinţul William şi Kate Middleton şi să nu dezvăluie sexul copilului până în momentul nașterii.