News

Oana Roman, în aceeaşi situaţie ca Andreea Bălan: ''Era să mor''

andreea voicu
March 12, 2019 15:17 PM

Oana Roman s-a confruntat cu probleme grave după ce a născut-o pe fiica sa, Isabela, şi după intervențiile chirurgicale prin care a trecut.

Pe aceeasi tema

Andreea Bălan, primul mesaj de pe patul de spital! Cum se simte la 2 zile după ce a suferit un stop cardio-respirator

Fiica fostului premier, Petre Roman, a fost la un pas de moarte după operaţia de cezariană. Oana Roman a fost nevoită să revină la medic, la 3 săptămâni după ce a născut, din cauza unor complicaţii.

Oana Roman, în aceeaşi situaţie ca Andreea Bălan: ”Era să mor”

Din fericire, vedeta a fost operată la timp de medicul Doru Herghelegiu, cel care a salvat-o pe Andreea Bălan, după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul naşterii. Organismul Oanei Roman era invadat de infecţie.

”Chirurgul mi-a deschis toată burtă şi a început să curețe. Intervenția a durat 4 ore și ulterior am aflat că s-a îngrozit când a văzut faptul că mușchiul abdominal fusese, pe românește, mâncat de puroi, iar peretele vezicii urinare aproape perforat. Mi-a montat o plasă și am stat 4 zile la reanimare.

Oana Roman a declarat că a rămas mai mult în spital pentru că recuperarea a fost anevoioasă.

În total, am zăcut două săptămâni în spital, ultima data. Era să mor, a fost îngrozitor, iar doctorul meu ginecolog, cel pe mână căruia mă lăsasem cu sarcină, în care am avut atâta încredere, cel care mi-a făcut cezariană și a două intervenție, pur și simplu a dispărut. S-a dat la fund și nu mi-a dat un un telefon, să mă întrebe dacă sunt bine”, a povestit Oana Roman, conform Cancan.ro.

Andreea Bălan s-a confruntat cu aceeaşi situaţie. Artista a dezvăluit că, atunci când inima i-a încetat să mai bată, a fost ajutată de aceeași persoană să supraviețuiască. ”Doctorul Herghelegiu a venit de acasă în cinci minute şi m-a salvat! A intrat în sală și a intervenit! Mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa… nu mi-am dat seama că a fost atât de grav”, a spus artista.