News

Probleme pentru Gabriela Cristea înainte de a naşte a doua oară

andreea voicu
February 22, 2019 14:59 PM

Gabriela Cristea se pregăteşte în mai puţin de două săptămâni să aducă pe lume al doilea copil. Prezentatoarea emisiunii ‘Te iubesc de nu te vezi’ va naşte prin cezariană, deoarece nu mai are voie să nască natural din cauza problemelor de sănătate.

Pe aceeasi tema

Cum i-a spus Gabriela Cristea lui Tavi Clonda că este din nou însărcinată. „Nu se aştepta nimeni la aşa ceva.”

Deşi medicul i-a zis că este mai bine să nască înainte de termen, Gabriela Cristea nici nu vrea să audă şi este decisă să nască în jurul datei de 15 martie.

Probleme pentru Gabriela Cristea înainte de a naşte a doua oară

Cu toate acestea, soţia lui Tavi Clonda a precizat că există riscul de ruptură de uter, lucru extrem de grav.

”Toți producătorii de la toate emisiunile la care mă duc vor să nasc la ei în emisiune. Totul e controlat științific. S-a tot scris în presă că vai săraca…nu e așa o mare nenorocire. Am 37 de săptămâni, la 38 de săptămâni ești la termen. Mie mi-a calculat să nasc la 37 de săptămâni, cam pe 15 martie.

Teoretic eu tot mai negociez cu medicul meu ginecolog, să mai amânăm. Există riscul de ruptură de uter, care e o chestie nasoală și de ce să riști niște lucruri aiurea. Nu am voie să nasc natural, nici dacă aș fi vrut. Nu mă lasă nici soțul, cică de ce să mă chinui în halul ăla, cu naștere naturală. Șefii noștri abia așteaptă să treacă perioada asta, a gravidelor. Eu mă opresc la 2”, a mărturisit Gabriela Cristea, la o emisiune tv.

Gabriela Cristea şi Tavi Clonda mai au o fetiţă, pe Bella Victoria Margot. De data aceasta, vedeta tv va aduce pe lume tot o fetiţă.