Beauty

Black Friday 2018. Cosmetice ieftine și de calitate

adelina.duinea
November 12, 2018 14:49 PM

Black Friday 2018 se apropie cu pași repezi. Doar câteva zile ne despart acum de cele mai mari reduceri ale anului. Deși populare sunt, de fapt și de drept, achizițiile electronice, în ultimii ani, românii sau, mai bine zis, româncele, și-au golit portofelele „pe” site-urile de cosmetice.

98.2% dintre români așteaptă reducerile de Black Friday pentru a cumpăra și produse de îngrijire și make-up, arată un studiu realizat de BottegaVerde.ro pe un eșantion de 800 persoane, scrie Marie Claire. Cosmeticele sunt o categorie pentru care sunt așteptate reduceri semnificative. Cei mai mulți (57.5%) își doresc discounturi cuprinse între 40-60%.

Pentru că selecția unei liste de 10-20 de cosmetice ar putea fi în defavoarea majorității (ce ni se potrivește nouă, poate nu vi se potrivește și vouă), am făcut o selecție a site-urilor cu produse cosmetice ieftine și de calitate.

Black Friday 2018. Cosmetice ieftine și de calitate

Îngrijirea tenului

Îngrijirea tenului este unul dintre cei mai importanți pași din rutina zilnică. Problemele intervin, însă, atunci când prețurile produselor cosmetice sunt atât de piperate încât renunțăm la a ne îngriji pentru că pur și simplu „nu ne permitem”. Avem, așadar, un motiv în plus să așteptăm cu sufletul la gură reducerile de black friday.

Iată o selecție a website-urilor cu cele mai ieftine și eficiente produse cosmetice de îngrijire a tenului: www.farmec.ro ; www.notino.ro ; www.avon.ro ; www.sephora.ro ; www.elefant.ro ; www.ivatherme.com ; www.1001cosmetice.ro ; www.makeupshop.ro ; www.yves-rocher.ro.

Sugestii de produse de îngrijire a tenului care nu trebuie să îți lipsească: apă micelară, apă termală, balsam de buze, cremă hidratantă, exfoliant, loțiune tonică, mască pentru puncte negre, ulei de cocos, ulei de ricin, ulei de măceșe.

Citește și: Uleiul de măceșe, secretul tenului perfect al lui Kate Middleton

Îngrijirea pielii 

Imediat după trecerea anotimpului rece, ne întrebăm de ce pielea ne este uscată, cu pete, deloc fină și crăpată. Iată că, răspunsul este unul cât se poate de simplu. Nu ne îngrijim suficient.

Iată o selecție a website-urilor cu cele mai ieftine și de calitate produse cosmetice de îngrijire a pielii: www.farmec.ro ; www.notino.ro ; www.avon.ro ; www.sephora.ro ; www.elefant.ro ; www.1001cosmetice.ro ; www.makeupshop.ro ; www.yves-rocher.ro.

Sugestii de produse de îngrijirea a corpului care nu trebuie să îți lipsească: cremă de mâini; cremă de corp; ulei de cocos; exfoliat.

Îngrijirea părului 

Iarnă, vară, primăvară sau toamnă, părul nostru este întotdeauna supus unor condiții climatice nefavorabile. Singura soluție sunt produsele cosmetice bine adaptate problemelor avute.

Iată o selecție a website-urilor cu cele mai ieftine și de calitate produse cosmetice de îngrijire a părului: www.notino.ro ; www.avon.ro ; www.sephora.ro ; www.elefant.ro.

Sugestii de produse de îngrijirea a părului care nu trebuie să îți lipsească: soluție termoprotectoare; ulei de păr; fixativ; mască de păr.

Parfumuri

Cum altfel să rămâi întipărit în mintea cuiva fără să rostești vreun cuvânt dacă nu printr-o aromă aparte și o ținută cu stil. Despre a doua opțiune vom discuta cu altă ocazie, azi, însă, insistăm asupra alegerii unui parfum care să reziste și care să te reprezinte.

Dacă te simți intimidată să te îndrepți către raftul cu parfumuri, iată ce ar trebui să știi despre notele acestora. Parfumurile au trei note. Una de vârf, una de mijloc și una de bază. Fiecare notă este, de fapt, un amestec de esențe. Sfatul nostru este să încerci parfumul înainte de a-l comanda pe internet, rezultatul s-ar putea să nu te mulțumească!

Pentru mai multe detalii despre cum să îți alegi parfumul, citește și: Alege-ți parfumul în trei pași simpli!

Iată o selecție a website-urilor cu cele mai ieftine și persistente parfumuri: www.notino.ro ; www.parfumeria.ro ; www.sephora.ro ; www.elefant.ro ; www.avon.ro ; www.yves-rocher.ro.

Machiaje

Fie că te machiezi discret, fie că îți place să „abuzezi” de produsele de make-up pe care le deții, black friday vine an de an cu reduceri uriașe la produse care sigur îți vor fi de folos. Pentru a avea grijă de tine și de tenul tău, apelează la cosmetice de calitate, bine adaptate proprietăților tenului tău!

Iată o selecție a website-urilor cu cele mai ieftine și de calitate produse de make-up: www.makeupshop.ro ; www.sephora.ro ; www.1001cosmetice.ro ; www.notino.ro ; www.avon.ro ; www.elefant.ro ; www.yves-rocher.ro.

Sugestii de produse de make-up care nu trebuie să îți lipsească: fondul de ten; pudra; bronzerul; blush-ul; creionul de sprâncene; rimelul; rujul nude și iluminatorul.

În mijlocul discounturilor de Black Friday, românii se gândesc și la cadourile pentru cei dragi, nu doar la wishlistul propriu, mai notează Marie Claire. Astfel că 77% dintre respondenți spun că adaugă în coș și produse de îngrijire pentru prieteni și familie de Black Friday. Cele mai așteptate categorii sunt produsele de make-up (35%), urmate de creme și loțiuni de corp (18.5%), parfumuri (18.1%) și produse care tratează sau ameliorează probleme specifice ale pielii (10.1%).

Așadar, nu uitați să folosiți linkurile de mai sus și pentru persoanele dragi din viața voastră!