Beauty

Ce intervenții estetice are Meghan Markle? Specialiștii au spus totul despre înfățișarea Ducesei de Sussex

adelina.duinea
October 9, 2018 14:06 PM

Este considerată a fi una dintre cele mai frumoase femei din lume și toate își doresc să arate așa cum arată ea. Cu toate acestea, soția prințului Harry nu a arătat întotdeauna așa cum este acum, ci a trecut prin mai multe intervenții de ordin estetic.

Pe aceeasi temaEste sau nu însărcinată protagonista filmului „Fifty Shades of Grey”

Ce intervenții estetice are Meghan Markle? Specialiștii au spus totul despre înfățișarea Ducesei de Sussex

Deși toată lumea o consideră naturală, Meghan Markle a trecut și ea pragul cabinetului medicului estetician. Ducesa de Sussexa apelat la câteva artificii de înfrumusețare, să arate cum este astăzi. Specialiștii și-au dat cu părerea despre acest lucru și iată care sunt concluziile la care au ajuns aceștia!

1. Botoxul, prietenul lui Meghan Markle

Potrivit presei internaționale,Meghan Markle a apelat la injecțiile cu botox, făcute în etajul superior al feței. Cu toate acestea, cantitatea de botox injectată este una minimă.

2. Buze mai pline, tot cu ajutorul botoxului

Deși foarte multe femei o iubesc pentru „naturalețea” ei, și laudă buzele perfecte ale lui Meghan Markle, specialiștii susțin că acestea sunt mai voluminoase datorită botoxului pe care și l-a injectat Ducesa de Sussex. Și de această dată, este vorba de o cantitate extrem de mică.

3. Tratamente faciale de ultimă generație

Pentru că are mereu un ten perfect, specialiștii interaționali în frumusețe susțin că Ducesa de Sussex trece pragul clinicilor de înfrumusețare extrem de des, iar la cei 37 de ani ai săi, tenul arată impecabil. Cu sigurață,Meghan Markleapelează la tratamente cosmetice extrem de costisitoare, dar naturiste, mai scrie presa internațională.

Sursă: www.spynew.ro