Beauty

Chirurgul estetician Adina Alberts, sfaturi pentru Romanița Iovan

nicoleta.ispasescu
October 28, 2018 12:51 PM

Deși până la vârsta de 54 de ani a trecut prin multe încercări ale vieții și evenimente nu prea plăcute, Romanița Iovan a reușit, totuși, să își mențină, atât strălucirea din privire, cât și frumusețea fizică.

Adina Alberts, medic estetician, a analizat transformarea fostului manechin și a vorbit despre intervențiile pe care le recomandă oricărei femei care depășește vârsta de 50 de ani.

„Dacă noi până la 50-60 de ani nu am făcut nimic din tot ce înseamnă prevenție pentru îmbătrânirea chipului trebuie deja să ne gândim la un lifting facial. Un lifting facial care presupune o intervenție chirurgicală de amploare prin care este scos excesul de piele și se tonifică, sau se volumizează, se refac volumele feței, prin transfer de grăsime, se repară excesul de piele de la nivelul pleoapelor”.

Chirurgul estetician Adina Alberts, sfaturi pentru Romanița Iovan

Chirurgul estetician Adina Alberts a făcut deja o obișnuință din a comenta vedetele, prin urmare a venit și rândul Romaniței Iovan.

„Este o femeie, în continuare, foarte frumoasă, o femeie care se îngrijește, o femeie care are o carieră și este împlinită pe toate planurile. Lucrurile astea se văd pe față și pe chip”, a declarat Adina Alberts.

Adina spune despre Romanița Iovan că nu crede că ar avea nevoie neapărat de o intervenție amintită mai sus, însă trebuie să se gândească tot timpul la prevenirea îmbătrânirii tenului.

Interviul integral cu Adina Albert și alte sfaturi pentru Romanița Iovan, puteți asculta în videoclipul de mai jos.