Beauty

Kylie Jenner ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a pielii

nicoleta.ispasescu
October 4, 2018 14:16 PM

După ce a reușit să stăpânească bine tainele machiajului și a lansat o colecție de produse cosmetice, următorul stadiu ar fi acela să își lanseze o linie de produse pentru îngrijirea pielii.

Pe aceeasi temaKylie Jenner nu are un corp perfect. Ce defect încearcă să își ascundă

Un alt domeniu în care Kylie ar excela, desigur, și ar putea avea o afacere de miliarde de dolari, după ce și-a ridicat un adevărat imperiu în industria de make-up.

Kylie Jenner ar putea lansa o colecție de produse de îngrijire a pielii

Având în vedere că fiecare pas al vedetelor este urmărit cu atenție și jurnaliștilor nu le scapă nimic, nici acest lucru nu putea trecut cu vederea.

Speculațiile referitoare la viitoarea colecție de produse de îngrijire a pielii, pe care Kylie Jenner ar putea să o lanseze, au apărut după ce vedeta a depus actele pentru înregistrarea produselor sub numele de Kylie Skin. Printre acestea, se numărau creme hidratante, produse de curățare, loțiuni tonice, produse exfoliante, uleiuri, iar lista poate continua, conform publicației Elle US.

Mai mult decât atât, Kylie a depus actele și pentru „servicii de retail pentru produse de îngrijire a pielii, pentru prepararea de produse de îngrijire a pielii și cosmetice”, lucru care ne face să credem că pasionatele de beauty se vor răsfăța în curând cu produsele marca Kylie Jenner.

Potrivit publicației Forbes, de când a lansat brandul Kylie Cosmetics, în 2016, mezina familiei Kardashian-Jenner a vândut produse cosmetice în valoare de peste 600 de milioane de dolari, situându-se astfel în topul celor mai bogate 60 de femei.

Cu toate acestea, Kylie nu a reușit să depășească brandul lansat de Rihanna, Fenty Beauty, care, în mai puțin de un an de la lansare, părea să depășească deja vânzările Kylie Cosmetics.