Beauty

Modele de unghii cu gel de iarnă: 14 modele pentru sfârșitul anului 2018

adelina.duinea
December 17, 2018 15:08 PM

Oricât de mult am urî frigul și vremea mohorâtă, trebuie să recunoaștem că iarna are o frumusețe aparte. Zăpada, peisajele, sărbătorile; toate ne încântă și ne inspiră. Și în ce alt mod mai bun putem folosi inspirația dacă nu în spectaculoasele modele de unghii cu gel de iarnă?

Fără să fie nevoie să rostești vreun cuvânt, o manichiură îngrijită și în tendințe reușește să te facă remarcată. Felul în care alegem să ne „prezentăm” unghiile spune foarte multe despre noi. Așadar, doamnelor și domnișoarelor, mare atenție la modelele de unghii cu gel de iarna aceasta!

Modele de unghii cu gel de iarnă: Iată sugestiile noastre

Dacă pe unghiile naturale modelele pe care le poți încerca sunt mai limitate, unghiile cu gel îți permit o varietate mult mai mare de modele. De la nuanțe perlate, cu reflexii fermecătoare, la aplicații prețioase care ne duc cu gândul la sclipirea zăpezii, la construcții 3D și până la picturi complexe inspirate din simbolurile acestui anotimp, modelele de unghii cu gel de iarnă sunt pentru toate gusturile.

Citește și: Modele de unghii de Crăciun: 20 de idei pentru sfârșitul anului 2018

Ca în fiecare iarnă, se poartă non-culorile, dar și nuanțele nude, roșu, bordeaux, maro, argintiu și auriu. Glitterul, paietele sau ștrasurile de toate felurile sunt la loc de cinste. Modelele cu fulgi de nea sunt printre cele mai populare idei, urmate de cele cu sclipici, aplicații și picturi.

Când vine vorba de modele de unghii cu gel de iarnă, inspirația este la tot pasul. Instagramul și Pinterestul sunt pline de manichiuri spectaculoase, care îți vor încânta privirea. Pentru a-ți face căutarea mai ușoară, am selectat 14 modele de unghii cu gel de iarnă care ne-au fermecat de la prima vedere.

Citește și: Modele de unghii negre în tendințe în 2018

Sursă: www.glamour.ro