Beauty

Modele de unghii de iarnă

adelina.duinea
November 22, 2018 15:26 PM

An de an, tendințele în materie de modă și frumusețe devin din ce în ce mai îndrăznețe. Ceva rămâne totuși clasic. Modelele de unghii de iarnă, oricât de strălucitoare sau extravagante ar fi, au în centru câteva elemente clasice.

După ce am profitat toată toamna de culorile ruginii și de simbolurile acestui anotimp, facem trecerea la modelele de unghii mai glam, în culori inspirate fie de anotimpul rece, fie de sezonul sărbătorilor.

Culorile favorite ale sezonului rece sunt: albul, nuanțele de nude, roșul, albastrul închis, griul, movul, verdele, auriul și argintiul.

Modele de unghii de iarnă! Iată sugestiile noastre

Modele unghii de iarnă: Fulgii de nea

Clasic, după cum spuneam. Manichiura cu fulgi de nea este o alegere perfectă, extrem de potrivită evenimentelor dedicate sărbătorilor de iarnă. În același timp, manichiura cu fulgi de nea este și cea mai simplă. Fără ajutorul unei alte persoane și fără prea mult efort, poți obține acest model de una singură.

Citește și: Modele pentru unghii scurte cu ojă semipermanentă

Peste oja aleasă (roșie, albastră, nude, etc.) poți realiza câte un fulg de nea, alb, auriu sau argintiu. Alege locul în care vrei să desenezi fulgul de zăpadă, apoi trasează o linie orizontală. Peste linia obținută, desenează alte două linii oblice. La capătul fiecărei linii, dar și spre bază (în funcție de preferințe), adaugă alte liniuțe mai mici. Acum ai obținut un fulg de zăpadă perfect. Așteaptă ca oja să se usuce și aplică un strat de lac transparent protector.

Modele unghii de iarnă: Sclipici 

Nu mai ai motive să te simți ștearsă în acest sezon. Unghiile cu sclipici te vor ajuta să atragi toate privirile. Pregătește-te pentru un sezon în care vei străluci. Dacă nu te simți „artistă” și nu te intrigă deloc ideea de a experimenta noi posibile modele, îți propunem mai jos o opțiune care nu se va demoda niciodată. Este vorba despre modelele de unghii de iarnă cu sclipici. Alege să le porți la o petrecere sau la un eveniment special. Consultă galeria de poze cu unghii cu sclipici și alege manichiura care ți se potrivește.

Modele unghii de iarnă: Desene de iarnă

Dacă intenționezi să-i impresionezi pe toţi cei dragi iarna aceasta, o manichiură interesantă care include simbolurile acestui frumos anotimp ar putea fi o metodă. Lasă-ţi imaginaţia să zburde şi joacă-te cu modelele, culorile, sclipiciul şi desenele pe care le poţi aplica pe unghiile tale. Câteva dintre cele mai bune alegeri pentru desenele de pe unghii în această iarnă sunt: oamenii de zăpadă, Moş Crăciun, cadourile, renii, globulețele, fulgii de nea sau brazii.

Citește și: Modele pentru unghii migdală

Sursă: www.divahair.ro ; www.eva.ro

Sursă foto: www.pinterest.com